ΕΞΟΔΟΣ

Μια truly unique βραδιά με το νέο premium προϊόν θερμαινόμενου καπνού από την Japan Tobacco International

Τα parties έχουν άλλη αξία τις καθημερινές. Ειδικότερα όταν σε περιμένουν δρώμενα που δεν περίμενες ότι θα λάβουν χώρα. Το κάλεσμα σε event (με προεκτάσεις κανονικού party) είναι ο must τρόπος για να χαλαρώσεις διασκεδάζοντας έπειτα από μια κουραστική και πιεστική μέρα στη δουλειά.

Εμείς που δώσαμε το παρών στο launch party ενός νέου premium προϊόντος θερμαινόμενου καπνού είμαστε εδώ για να το επιβεβαιώσουμε. Μια πραγματικά truly unique βραδιά που πλαισιώθηκε από «δυνατές» εκπλήξεις, high tech acts και γενικότερα truly unique στιγμές με σύμμαχο το νέο premium προϊόν θερμαινόμενου καπνού που προσγειώθηκε στην Ελλάδα απευθείας από την Ιαπωνία, μας περίμεναν την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Λιμάνι του Πειραιά. Η μεσαία μέρα της εβδομάδας απέκτησε άλλο νόημα!

Πιο συγκεκριμένα, όλα αυτά τα μοναδικά happenings έλαβαν χώρα στην Πέτρινη Αποθήκη στο Λιμάνι του Πειραιά. Εκεί όπου πραγματοποιήθηκε το επίσημο launch event του premium προϊόντος θερμαινόμενου καπνού στη χώρα μας.

θερμαινόμενος καπνός

Συνδυάζοντας το δημιουργικό πνεύμα της California και το ιαπωνικό πάθος για τελειότητα, το νέο premium προϊόν θερμαινόμενου συνόδευσε το ποτό μας σε μια βραδιά με εκλεκτές παρουσίες και άκρως εντυπωσιακά shows που έκαναν upgrade στη διασκέδασή μας. Το design της πρωτοποριακής συσκευής σχεδιάστηκε κάνοντας combo τη δημιουργική έμπνευση και την τεχνολογική πρωτοπορία. Ένας πετυχημένος συνδυασμός που πάει πακέτο με την εγγύηση που παρέχει η καινοτόμος Japan Tobacco International.

Εκλεκτές παρουσίες, μουσική, χορός, φαγητό ποτό και το premium προϊόν θερμαινόμενου καπνού, συνέθεσαν μια μοναδική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εκλεκτές παρουσίες, μουσική, χορός, φαγητό ποτό και το premium προϊόν θερμαινόμενου καπνού, συνέθεσαν την αυθεντική εμπειρία που ζήσαμε στην εκδήλωση που πήρε ξεκάθαρα προεκτάσεις party. Η βραδιά ξεκίνησε με την ξεχωριστή παρουσίαση του νέου προϊόντος από την εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά που βρέθηκε στη σκηνή για να μιλήσει για την ποιότητα, την καινοτόμα τεχνολογία αλλά και τον κομψό σχεδιασμό του premium προϊόντος θερμαινόμενου καπνού.

θερμαινόμενος καπνός

Αφού πήρα το δροσερό ποτό μου από το bar, η βραδιά συνέχισε με πρωτότυπες και ευφάνταστες γεύσεις με την υπογραφή του γνωστού Chef Δημήτρη Κατριβέση. Στη συνέχεια, απολαύσαμε ένα εντυπωσιακό fashion show του ταλαντούχου Τάσου Σοφρωνίου, το οποίο έδωσε στη βραδιά μία ιδιαίτερη fashion-forward νότα.

Highlight της βραδιάς ήταν το πρωτοπόρο audio/light show. Πρόκειται για το πρώτο show με τη συγκεκριμένη τεχνοτροπία στην Ελλάδα που προβλήθηκε στο Πλοίο Liberty, το οποίο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του και κέρδισε τις εντυπώσεις μας. Τη σκυτάλη πήρε ο εκρηκτικός Σάκης Ρουβάς, τον οποίο απολαύσαμε στο πιο unique live performance!

Την υπογραφή της fun βραδιάς, όμως, την έβαλε η νέα συσκευή θέρμανσης καπνού. Όλα τα παραπάνω δρώμενα απέκτησαν ένα έξτρα ενδιαφέρον καθώς το νέο premium προϊόν θερμαινόμενου καπνού απογείωσε την εμπειρία μας. Εκεί είχαμε την once in a lifetime ευκαιρία να ανακαλύψουμε τον μοναδικό του κόσμο, ζώντας ένα truly unique experience θερμαινόμενου καπνού!