ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μαύρο Ρόδο: Το Twitter αποθεώνει την Κατερίνα Διδασκάλου, αλλά δεν ξεχνά τη Μυρσίνη Σεβαστού

Mega

Το βράδυ της Δευτέρας, 3 Οκτωβρίου, έκανε πρεμιέρα στο Mega η σειρά Μαύρο Ρόδο και το τηλεοπτικό κοινό είχε συντονιστεί από το πρώτο δευτερόλεπτο, τόσο με τη συχνότητα του καναλιού, όσο και με το hashtag της νέας σειράς του Mega, που έφτασε ανάμεσα στα πρώτα trends του ελληνικού Twitter. Οι αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς, που το κοινό είχε παρακολουθήσει επί 3 χρόνια στη σειρά Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, δηλαδή ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Γιάννης Κουκουράκης και η Κατερίνα Διδασκάλου, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η σειρά Μαύρο Ρόδο, στην οποία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, έκανε πρεμιέρα και το κοινό σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, την τίμησε. Μπορεί ο Σασμός να έμεινε στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, αλλά το Μαύρο Ρόδο έκανε το δικό του δυναμικό ξεκίνημα, σημειώνοντας τηλεθέαση 25,6% στο σύνολο του κοινού και 19,2% στο δυναμικό κοινό.

Ήταν η Κατερίνα Διδασκάλου που στον ρόλο της Ηγουμένης Φιλαρέτης αποθεώθηκε στο Twitter. Ο ρόλος που υποδύεται είναι αυτός της σοφής γερόντισσας, που έχει μία στοργική αγκαλιά για όλες τις μοναχές και για όσες πιστές αποζητούν τη συμβουλή της. Αυστηρή με τους κανόνες του μοναστηριού, αλλά και με τη διαφύλαξη της ακίνητης περιουσίας του. Εκείνη είναι που γαλούχησε τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) με τις αξίες του μοναχισμού και θα δώσει σκληρή και επίμονη μάχη για να την κρατήσει στο μοναστήρι.

Το τηλεοπτικό κοινό φρόντισε να εκφράσει με κάθε τρόπο τον θαυμασμό του για την Κατερίνα Διδασκάλου άμα τη εμφανίσει στο πρώτο επεισόδιο της σειράς. Τα ενθουσιώδη Tweets θα τα δεις παρακάτω.

Όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Μαύρο Ρόδο

Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος (Μιχαήλ Ταμπακάκης), φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του. Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός, θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους θα αλλάξει όσα πίστευαν και γνώριζαν, με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν.

Το Twitter μνημόνευσε τη Μυρσίνη Σεβαστού.

Στη σειρά, εκτός από την Κατερίνα Διδασκάλου, πρωταγωνιστούν επίσης ο Λεωνίδας Κακούρης (υποδύεται τον Θέμη Καστρινό, πατέρα του Πέτρου) κι ο Γιάννης Κουκουράκης, που υποδύεται έναν άνθρωπο της παρανομίας και της νύχτας. Όπως καταλαβαίνεις, η σύμπραξη των τριών ηθοποιών και πρώην Σεβαστών των Άγριων Μελισσών, στη νέα σειρά του Mega, έκανε το Twitter να θυμηθεί τις Άγριες Μέλισσες. Στο πρόσωπο της Ηγουμένης Φιλαρέτης, το κοινό έβλεπε ξεκάθαρα τη Μυρσίνη Σεβαστού και ακολουθούν οι αποδείξεις.