ΑΠΟΔΡΑΣΗ

Μάθαμε όλα όσα έζησε η cool παρέα της CÎROC στο απόλυτο μυκονιάτικο τριήμερο που τα είχε όλα

Ακολουθήσαμε 7 serious in the making, playful in the living πρόσωπα της μόδας, του χορού και της μουσικής σε ένα exclusive ταξίδι στη Μύκονο και μάθαμε τι σημαίνει πραγματικά CÎROC YOUR SUMMER – CÎROC YOUR MYKONOS!

Λένε πως οι καλύτερες εμπειρίες μας γεννιούνται πάντα στο πιο σωστό μέρος, την πιο σωστή στιγμή, με την πιο σωστή παρέα. Έτσι ακριβώς χτίζεται η ιδανική ανάμνηση και κάπως έτσι το φετινό καλοκαίρι μάς βρήκε μαζί με τη βότκα CÎROC στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και τη συντροφιά επτά αγαπημένων προσώπων. Το CÎROC Squad δημιουργήθηκε για να κάνει πραγματικότητα τα playful moments, όπως ακριβώς τα ορίζει- με τον πιο premium όσο και παιχνιδιάρικο τρόπο- η μοναδική βότκα που μας συντροφεύει στις στιγμές που αξίζουν.

Το φετινό καλοκαίρι βρήκε την ultra-premium βότκα CÎROC στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, παρέα με επτά αγαπημένα πρόσωπα. Το νησί των ανέμων είναι συνώνυμο της CÎROC, αφού αντικατοπτρίζει με τον πιο premium τρόπο την παιχνιδιάρικη πολυτέλεια που τη χαρακτηρίζει. Η Κέισι Μίζιου, ο Έντουαρντ Στεργίου, η Χαρά Παππά, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, ο Bill Roxenos, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και ο DJ Kas έζησαν το απόλυτο celebrational καλοκαιρινό τριήμερο παρέα με την ultra-premium βότκα CÎROC και μας έδειξαν τι σημαίνει CÎROC YOUR SUMMER - CÎROC YOUR MYKONOS Instant Celebration: Γιορτή...οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος Playful moments: Παιχνιδιάρικη διάθεση με την καλύτερη παρέα Premium Taste: Δροσιστικά cocktails πάντα με την premium γεύση της ultra-premium βότκα CÎROC Unique Experiences: Καλοκαιρινές εμπειρίες με φίλους που δημιουργούν τις πιο μοναδικές αναμνήσεις High-energy Nights: Νύχτες με μουσική και χορό Sunkissed Glamour: Μαγικές και ανέμελες στιγμές κάτω από τον ήλιο Freedom of expression: Απόλαυση με το δικό σου στυλ To CÎROC squad έζησε το απόλυτο CÎROC YOUR SUMMER - CÎROC YOUR MYKONOS experience με γευστικά CÎROC serves και βίωσε μοναδικές στιγμές στις πιο exclusive τοποθεσίες του νησιού. Η cool παρέα της CÎROC απόλαυσε ένα Μυκονιάτικο τριήμερο που τα είχε όλα: στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης στο Mileo Boutique Hotel, playful vibes στη πανέμορφη παραλία του Solymar Beach Restaurant στο Καλό Λιβάδι, μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο iconic Scorpios, exclusive party vibes στο διεθνές Lio Mykonos και εκλεπτυσμένες στιγμές πολυτέλειας by the pool στο Destino Pacha Hotel, πάντα παρέα με την ultra-premium βότκα CÎROC. Ο απαλός και εκλεπτυσμένος χαρακτήρας της ultra-premium βότκα CÎROC αναδεικνύεται τέλεια μέσα από τα hero serves της, που ταίριαξαν απόλυτα σε κάθε ξεχωριστή στιγμή. Το γευστικό Cîroc Spritz με χυμό cranberry και πορτοκάλι, σιρόπι ζάχαρης και αφρώδη οίνο, γαρνιρισμένο με μία φλούδα πορτοκαλιού και φύλλα φρέσκιας μέντας έδωσε την πιο απολαυστική γεύση δροσιάς κάτω από τον λαμπερό μεσημεριανό ήλιο της Μυκόνου. Το ξεχωριστό Cîroc Fizz με χυμό cranberry, χυμό πορτοκάλι και λεμονάδα, γαρνιρισμένο με φλούδα πορτοκαλιού και μέντα συνόδευσε τέλεια τα γεμάτα ένταση και χρώμα, μαγικά ηλιοβασιλέματα του νησιού. Το απόλυτο Cîroc & Tonic έδωσε ένα extra touch απολαυστικής πολυτέλειας στα Mykonian nightlife experiences της παρέας.

Και κάπως έτσι το νησί των ανέμων έγινε το απόλυτα ταιριαστό location ώστε η Κέισι Μίζιου, ο Έντουαρντ Στεργίου, η Χαρά Παππά, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, ο Bill Roxenos, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και ο DJ Kas να ζήσουν ένα αξέχαστο για όλους μας celebrational καλοκαιρινό τριήμερο παρέα με την ultra-premium βότκα CÎROC και να δώσουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο τον ορισμό στο πολυπόθητο CÎROC YOUR SUMMER – CÎROC YOUR MYKONOS.

Η Κέισι Μίζιου

Για κάθε ένα από τα πρόσωπα αυτής της επιδραστικής παρέας και για όλους μαζί, CÎROC σημαίνει celebrational εμπειρία που αξίζει να γευτείς:

Instant Celebration: Σημαίνει γιορτή οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος!

Playful moments: Σημαίνει παιχνιδιάρικη διάθεση, με την καλύτερη παρέα!

Premium Taste: Σημαίνει δροσιστικά cocktails πάντα με την premium γεύση της ultra-premium βότκα CÎROC!

Unique Experiences: Σημαίνει καλοκαιρινές εμπειρίες με φίλους που δημιουργούν τις πιο μοναδικές αναμνήσεις!

High-energy Nights: Σημαίνει νύχτες με μουσική και χορό!

Sunkissed Glamour: Σημαίνει μαγικές και ανέμελες στιγμές κάτω από τον ήλιο!

Freedom of expression: Σημαίνει απόλαυση με το δικό σου στυλ!

Ο Έντουαρντ Στεργίου
Ο Έντουαρντ Στεργίου.

Η επιλογή των προσώπων του CÎROC squad μόνο τυχαία δεν ήταν φυσικά. Πρόκειται για αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο της μόδας, της μουσικής και του χορού που εκπροσωπούν στη ζωή τους ακριβώς αυτό το celebrational spirit by CÎROC. To CÎROC YOUR SUMMER – CÎROC YOUR MYKONOS experience ήταν για όλους έντονο και μοναδικό, με γευστικά CÎROC serves στις πιο exclusive τοποθεσίες του νησιού.

CÎROC Η Χαρά Παππά

Η cool παρέα της CÎROC απόλαυσε ένα μυκονιάτικο τριήμερο που τα είχε όλα: στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης στο Mileo Boutique Hotel, playful vibes στη πανέμορφη παραλία του Solymar Beach Restaurant στο Καλό Λιβάδι, μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο iconic Scorpios, exclusive party vibes στο διεθνές Lio Mykonos και εκλεπτυσμένες στιγμές πολυτέλειας by the pool στο Destino Pacha Hotel, πάντα με την καλύτερη συντροφιά, την ultra-premium βότκα CÎROC.

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου
Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου.

 

Ο Bill Roxenos

.

Η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη

Ο DJ Kas

Η ultra- premium vodka αναδείχθηκε μέσα από το γευστικό Cîroc Spritz με χυμό cranberry και πορτοκάλι, σιρόπι ζάχαρης και αφρώδη οίνο, γαρνιρισμένο με μία φλούδα πορτοκαλιού και φύλλα φρέσκιας μέντας. Το ξεχωριστό Cîroc Fizz με χυμό cranberry, χυμό πορτοκάλι και λεμονάδα, γαρνιρισμένο με φλούδα πορτοκαλιού και μέντα συνόδευσε τέλεια τα γεμάτα ένταση και χρώμα, μαγικά ηλιοβασιλέματα του νησιού.

CÎROC

Το απόλυτο Cîroc & Tonic έδωσε ένα extra touch απολαυστικής πολυτέλειας στα Mykonian nightlife experiences της
παρέας.

CÎROC

Και οι Φανταστικοί 7 της υπέροχης CÎROC Squad ύψωσαν τα ποτήρια τους κι απόλαυσαν με τον μόνο τρόπο που αξίζει: υπεύθυνα.

CÎROC

www.apolafste.ypefthina.eneap.gr
Απολαύστε Υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.