ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Το Twitter ξέρει τι θα κάνει ο Μάριος αν κερδίσει τα 10.000 ευρώ του Silver Award

Star

Ήρθε η ώρα που πολλοί τηλεθεατές του MasterChef και σίγουρα όλοι οι παίκτες του περίμεναν. Οι 12 παίκτες του MasterChef 2022 επέστρεψαν στην κουζίνα του reality μαγειρικής του Star, για μία νέα εβδομάδα δοκιμασιών, την Δευτέρα 28 Μαρτίου. Αυτό που τους περίμενε, ήταν η πρώτη φάση του Silver Award.

Οι δοκιμασίες του Silver Award ξεκίνησαν στο MasterChef με μία δοκιμασία Mystery Box, που προϋπέθετε οι 12 παίκτες του διαγωνισμού να ετοιμάσουν ένα γλυκό κι ένα αλμυρό πιάτο. Η πρώτη δοκιμασία ήταν αυτή που θα χάριζε στον νικητή τα πλεονεκτήματα για να διακριθεί στο Τεστ Δημιουργικότητας της Τρίτης 29 Μαρτίου. Από το Τεστ Δημιουργικότητας θα κριθεί τελικά ποιος θα βραβευτεί με το Silver Award και τα 10.000 ευρώ που το συνοδεύουν ως έπαθλο.

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef κλήθηκαν να παρουσιάσουν δυνατές μαγειρικές δημιουργίες στους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν το σημαντικό πλεονέκτημα στη δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας που θα ακολουθήσει. Κάπου εκεί στην προετοιμασία του γλυκού ήταν που το Twitter άρχισε να διασκεδάζει με την περίπτωση του Μάριου.

Ο Μάριος Λιόλιος είναι 25 ετών και το όνειρό του είναι αγοράσει ένα foodtruck και να ταξιδέψει όλη την Ελλάδα φτιάχνοντας καλό φαγητό για όποιους συναντά στο δρόμο του. Στο foodtruck των ονείρων του πιθανώς δεν χωρά καμία ζυγαριά, γι’ αυτό ίσως και ο Μάριος επιμένει να μην ζυγίζει τα υλικά του όταν μαγειρεύει στο MasterChef. Το Twitter τον χαρακτήρισε «αρνητή ζυγαριάς», όσο τον παρακολουθούσε να προετοιμάζει τη γλυκιά του δημιουργία και του πρότεινε πώς να καταγράφει τις συνταγές του στο μέλλον.

Ο Μάριος του φετινού MasterChef είναι γνωστός επίσης για τη μεγάλη αδυναμία που έχει για τον συμπαίκτη του, Γρηγόρη, ο οποίος έχει αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Από τη στιγμή της αποχώρησής του, ο Μάριος έχει εκφράσει με κάθε τρόπο το πόσο τον επηρεάζει η απουσία του. Με απειλές στην αρχή, με το να τον αναφέρει σε κάθε επεισόδιο του MasterChef στη συνέχεια.

Κάπως έτσι, όταν η Καλλιόπη του «είπε τον καφέ» στο επεισόδιο της Δευτέρας 28 Μαρτίου στο MasterChef και βρήκε ότι δύο καλά πράγματα τον περιμένουν στο μέλλον του, οι χρήστες του Twitter υπέθεσαν ότι το ένα από τα δύο θα είναι σίγουρα η επανένωσή του με τον Γρηγόρη.

Το Twitter είναι δε βέβαιο ότι ο Μάριος μπορεί να ανταλλάξει τα 10.000 ευρώ του Silver Award με την επιστροφή του Γρηγόρη ή πώς σίγουρα θα του χρησιμεύσουν για ένα ταξίδι μαζί του. Μένει να δούμε αν οι προβλέψεις του Twitter θα επαληθευτούν.

Πάντως, προς το παρόν ο Μάριος δεν έχει το πλεονέκτημα στα χέρια του κι έχασε την ευκαιρία να αφιερώσει ένα πιάτο στον Γρηγόρη όπως έκανε ο έτερος της παρέας τους, Γιάννος. Ο Γιάννος με τον Νικήτα δημιούργησαν τα πιάτα που ξεχώρισαν στη δοκιμασία του Mystery Box στο MasterChef κι ο τελευταίος ήταν εκείνος που αναδείχθηκε νικητής της πρώτης ημέρας του Silver Award.

Το έπαθλο θα δοθεί στον νικητή του Τεστ Δημιουργικότητας την Τρίτη 29 Μαρτίου, ενώ ο παίκτης με τη χειρότερη απόδοση, θα αποχωρήσει από το MasterChef.