ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Το Twitter/X έχει βρει τους παίκτες που «αγαπά να μισεί»

Instagram/masterchefgr

Μία ομαδική δoκιμασία ήταν ικανή να φέρει μεγάλες διαφωνίες και συγκρούσεις στο MasterChef, με τον Λευτέρη και την Γεωργία να τραβάνε τη μεγαλύτερη προσοχή στο Twitter/X.

Για την ακρίβεια, οι 2 αρχηγοί των ομάδων, η Χριστίνα και ο Λευτέρης έκαναν λάθη τακτικής και έδειξαν υπεροψία. Εξαρχής φάνηκε πως ήθελαν να έχουν εκείνοι τον απόλυτο έλεγχο.

Συγκεκριμένα,ο Λευτέρης ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας στο MasterChef είχε πολλά νεύρα, όταν χρειάστηκε να κάνουν συμβούλιο, για τα πιάτα που θα έπρεπε να φτιάξουν ως ομάδα. Οι 2 αρχηγοί είχαν 10 λεπτά μέσα στο pantry για να πάρουν όλα τα υλικά που χρειάζονταν και κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, θα είχαν το ελεύθερο να μπαίνουν και να παίρνουν ό,τι έξτρα τους λείπει.

Όταν ο Λευτέρης ενημερώθηκε από την συντάκτη του reality μαγειρικής του Stara ότι το συμβούλιο τελείωσε, η αντιμετώπισή του απέναντι στους συμπαίκτες του ήταν ακραία. Τους φώναξε να φύγουν γρήγορα, για να μην εκνευριστεί περισσότερο. Το Twitter/X φυσικά δεν άφησε ασχολίαστη τη συμπεριφορά του.

Το Twitter/X όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς υπάρχει μία ακόμα παίκτρια, της οποίας την γκρίνια φαίνεται να μην αντέχουν οι τηλεθεατές που καταφεύγουν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για να σχολιάσουν όσα παρακολουθούν. Η Γεωργία για την ακρίβεια, βρέθηκε στον εξώστη στο MasterChef και παρακολουθούσε τους συμπαίκτες της μπριγάδας της, να κάνουν τις παρασκευές που είχαν αποφασίσει.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, τα ταρτάκια που έφτιαξε η ομάδα βγήκαν μικρότερα, αλλά παρ’ όλα αυτά η ομάδα δεν πτοήθηκε. Ωστόσο, εκείνη στον ιδιωτικό της χρόνο με την κάμερα του MasterChef, σχολίασε αρνητικά το γεγονός και είπε χαρακτηριστικά, ότι παρόλο που είναι από χωριό καταλαβαίνει πότε ένα ταρτάκι είναι μικρό και πότε όχι, ενώ μίλησε και με ειρωνεία για το γεγονός ότι συμπαίκτες της είχαν βρεθεί στο Λονδίνο, με αφορμή τη μαγειρική.

Στον μεγαλύτερο μαγειρικό τηλεοπτικό διαγωνισμό, MasterChef, ο οποίος επέστρεψε για φέτος, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στην τηλεόραση, φαίνεται πώς τίποτα δεν είναι το ίδιο, ενώ οι τηλεθεατές αποδεικνύεται ότι δεν χάνουν επεισόδιο.

Στο Twitter όμως, πέρα από τους παίκτες που «αγαπά να μισεί», βρήκαν εξαρχής και τον αγαπημένο τους παίκτη, ο οποίος είναι ο Ανχέλ. Στην πρώτη του δοκιμασία τον αποθέωσαν στα σχόλια, για τις μαγειρικές του ικανότητες, την ποιότητα του χαρακτήρα του -την οποία χαρακτήρισαν ταπεινή – ενώ πολλοί τον χαρακτήρισαν φαβορί του φετινού MasterChef.

Ωστόσο, πλέον το Twitter/X εμφανίζεται διχασμένο στην περίπτωσή του.

Βλέπεις, ακόμα και εκείνος έχασε την ψυχραιμία του στο συγκεκριμένο επεισόδιο της Τετάρτης, 14 Φεβρουαρίου. Η οχλαγωγία που είχε δημιουργηθεί στον εξώστη από τα μέλη της μπορντό μπριγάδας ήταν αυτή που τον έβγαλε εκτός εαυτού. «Σκάστε ρε μ@@@@@@! Έχετε δουλέψει σε κουζίνα;», αναρωτήθηκε και στο Twitter/X οι fans χωρίστηκαν στους «κρίμα και σε συμπάθησα στην αρχή» και στους «δίκιο είχες».