ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef 2024: Το Twitter/Χ βρήκε κιόλας τον αγαπημένο του παίκτη

Instagram/masterchefgr

Ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός, MasterChef επέστρεψε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στην τηλεόραση και όπως φαίνεται τίποτα δεν είναι το ίδιο! Τι και αν προβλήθηκε μόλις το 2ο επεισόδιο, τι και αν είναι οι παίκτες στην φάση των auditions, το Twitter/ Χ βρήκε ήδη τον αγαπημένο του παίκτη.

Το MasterChef 2024 έκανε δυναμική πρεμιέρα, με τους 3 chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να μοιάζει να έχουν περισσότερη όρεξη από ποτέ. Για το λόγο αυτό, φέτος άλλαξαν τον τρόπο, με τον οποίο γίνονταν οι auditions και δυσκόλεψαν εξαιρετικά το παιχνίδι, με μαγειρικές μονομαχίες. Η απόκτηση της λευκής ποδιάς δεν ήταν ποτέ πιο δύσκολη.

Ωστόσο, μέσα από αυτή τη διαδικασία ξεχώρισαν αμέσως, κάποιοι εξαιρετικοί μάγειρες. Ένας από αυτούς ήταν ο νεαρός Στέφανος – Άνχελ. Ο 27χρονος, ο οποίος έχει καταγωγή από την Ελλάδα από τον μπαμπά του και από την Κούβα από τη μητέρα του, ασχολείται τα τελευταία 8 χρόνα με τη μαγειρική.

«Δούλευε η μαμά όλη την ώρα, ο μπαμπάς μου είναι ναυτικός από εκει την γνώρισε και επειδή δεν είχε χρόνο, μαγείρευα και εγώ σπίτι μόνος μου και από εκεί μου κόλλησε. Γενικά η μαμά μου είναι πολύ καλή μαγείρισσα και μου έχει μάθει πολλά πράγματα. Τότε μου μάθαινε πολλά πράγματα. Τώρα της μαθαίνω εγώ», είπε στην audition του για το MasterChef 2024 o Άνχελ.

«Όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μαγειρική δεν το πήραν θερμά. Τσακωνόμασταν. Δικαιώθηκα όμως γιατί έχουν δει τι έχω καταφέρει και είναι περήφανοι», εξομολόγηθηκε  επίσης στις κάμερες

Έχοντας λοιπόν αδυναμία στην ιαπωνική κουζίνα, επέλεξε να κάνει ένα πιάτο με λαυράκι και να προσθέσει ιαπωνικά στοιχεία. Ο νεαρός μάγειρας αναμετρήθηκε με τον Αλέξανδρο Μπέλο, που κατάγεται από την Αλβανία, αλλά ζει και δραστηριοποιείται στην Κρήτη.

Αφού οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε «Ένα από τα 2 πιάτα είναι το καλύτερο πιάτο που έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα», για να αποκαλύψει στη συνέχεια πως ο Άνχελ είναι ο δημιουργός του. «Περίμενα ότι θα κάνω ένα πολύ καλό πιάτο, αλλά όχι το καλύτερο στις auditions», δήλωσε αργότερα στην κάμερα ο Άνχελ.

Εκτός από τους κριτές που ξεχώρισαν τον Άνχελ για το πιάτο του, τον ξεχώρισε και τo Twitter/X για την γλυκύτητά του.

Στο Twitter, αποθέωσαν τον παίκτη Άνχελ στα σχόλια, για τις μαγειρικές του ικανότητες, την ποιότητα του χαρακτήρα του -την οποία χαρακτήρισαν ταπεινή – ενώ πολλοί τον χαρακτήρισαν φαβορί του φετινού MasterChef.