ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Το Twitter βρήκε τη νέα του Σπυριδούλα

Instagram,com/masterchefgr

8 ακόμα παίκτες πήραν τις πολυπόθητες ποδιές για να μπουν στο σπίτι του MasterChef. Ένα ακόμα επεισόδιο του bootcamp ολοκληρώθηκε και οι ομάδες των τριών κριτών εμπλουτίστηκαν με νέα πρόσωπα. Ανάμεσά τους και ένα που αναδεικνύεται από το Twitter στη νέα «Σπυριδούλα» του 4ου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Οι τρεις ομάδες έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής:

Σωτήρης Κοντιζάς: Διονύσης, Μαρλέν, Κωνσταντίνος, Σεμίνα, Τζον.

Πάνος Ιωαννίδης: Κωνσταντίνος, Μάγδα, Ηρακλής, Κατερίνα, Μαρία, Μαριάννα.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ιορδάνης, Ηλιάνα, Γιώτα, Δημήτρης, Ντέμη, Δημοσθένης.

Εμείς στα είπαμε ήδη ότι στο φετινό MasterChef το reality στοιχείο φαίνεται να είναι αυτό που επικρατεί. Αυτό επεσήμαναν χθες και οι χρήστες του Twitter που παρακολουθούν την εκπομπή.

Ωστόσο το ξέσπασμα ήρθε όταν είδαν να παίρνει μια ποδιά η Γιώτα και να στερείται αντιστοίχως μία ποδιά η Φώτη. Η πρώτη ήταν για εκείνους ότι ο Τζώρτζης και η Σπυριδούλα των προηγούμενων κύκλων. Η δεύτερη ήταν μια παρουσία με ευγένεια που είχαν συμπαθήσει οι τηλεθεατές.

Ποια είναι η Γιώτα;

Όσο για τη Γιώτα, θα σου θυμίσω ότι πρόκειται για μία παίκτρια από τον Βόλο με δική της επιχείρηση και μητέρα ενός 24χρονου γιου. Η Γιώτα ήταν εκείνη που στις οντισιόν είχε ετοιμάσει κολοκυθοκεφτέδες, για τους οποίους διαφωνούσε με τους κριτές για το αν είχαν περισσότερο λάδι ή όχι. «Θα ήθελα να σου διδάξω συμπεριφορά στην κουζίνα. Γιατί μαγείρεψες αλλά πιο πολύ μίλησες», της είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Λίγο δύσκολα δέχομαι εντολές, γιατί ήμουν πάντα υπεύθυνη», διευκρίνισε η ίδια σε ερώτηση του Σωτήρη Κοντιζά, ενώ το ζήτημα του λαδιού επανήλθε στη συζήτησή τους. Από εκείνον πήρε «όχι» και από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ένα «ναι».

Ο τελευταίος ήταν και που της έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσει και μετά το bootcamp. Το ζήτημα και σε αυτή τη φάση δεν ήταν το πιάτο, αλλά η συμπεριφορά της. «Να ακούς συμβουλές ξέρεις;» τη ρώτησε ο σεφ, με την παίκτρια να απαντάει: «Πάντως έχω πολλή θέληση να μάθω καινούργια πράγματα» και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να σχολιάζει «Δεν έχει θέληση όμως να ακούς».

Ο κριτής της έδωσε την ποδιά τελικά λέγοντας: «Θα μου τα βγάλεις τα συκώτια εσύ, το ξέρω… αλλά τι να κάνω που μαγειρεύεις νόστιμα! Θα πρέπει να μάθεις να ακούς». Και εκεί ο λόγος δόθηκε στο Twitter.

Τα καλύτερα Tweets