ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Το Twitter αντιδρά στην αποχώρηση του φαβορί και προβλέπει τον νικητή

Instagram.com/masterchefgr

Ο φετινός, μαγειρικός διαγωνισμός έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία. Οι 5 παίκτες που απέμειναν, πήραν θέση πίσω από τους πάγκους της κουζίνας του MasterChef και πάλεψαν για να διεκδικήσουν μία θέση στην τελική 4άδα.

Οι 3 κριτές ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να ανατρέξουν στην πρώτη μαγειρική τους ανάμνηση. Να μαγειρέψουν, δηλαδή, μία διαφορετική εκδοχή του πιάτου που είχαν ετοιμάσει στην audition. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας ήταν οι μάγειρες που ρίχτηκαν στον μαγειρικό αγώνα. Η Καλλιόπη Μπεζαντέ παρακολουθούσε τους 4 παίκτες από τον εξώστη, ούσα νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας. Ο Γιάννος ήταν ο παίκτης με το πιο αδύναμο πιάτο και για τον λόγο αυτόν έχασε τη θέση του στους Final 4 του MasterChef, παρόλο που ήταν το φετινό φαβορί.

Μετά την ανακοίνωση από την κριτική επιτροπή, Ο Γιάννος παραδέχτηκε on camera πως είχε στο μυαλό του πολλές παρασκευές και αυτές οι σκέψεις τον αποσυντόνισαν. Ο ίδιος δεν κατάφερε να υλοποιήσει την αρχική του σκέψη και κάπως έτσι, η ιδέα του έμεινε ανολοκλήρωτη παρόλο που οι κριτές τον αποκάλεσαν «ολοκληρωμένο μάγειρα».

Το Twitter αντιδρά στην αποχώρηση του μεγάλου φαβορί από το MasterChef

Τα συναισθήματα του Twitter για την αποχώρηση του μεγάλου φαβορί, λοιπόν, ήταν ανάμεικτα, με τους περισσότερους χρήστες να αναγνωρίζουν τις μαγειρικές ικανότητες του Γιάννου, αλλά ταυτόχρονα να κάνουν λόγο για μία δίκαιη αποχώρηση, λόγω του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς του.

Το Twitter κάνει τη δική του πρόβλεψη για τον μεγάλο νικητή

Από την άλλη, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που προέβλεψαν τον δικό τους νικητή για το φετινό MasterChef, με τα ονόματα της Πόπης και του Νικήτα να επικρατούν σε μεγάλο βαθμό.