ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Το κομμένο δάχτυλο του Γρήγορη «νευρίασε» το Twitter για τον πιο σωστό λόγο

Instagram.com/masterchefgr/

Μια λάθος ή μια γρήγορη κίνηση -ακόμα και μια απροσεξία- αρκούν για να συμβεί το συχνότερο ατύχημα που μπορεί να πάθει κανείς όταν μαγειρεύει, το οποίο δεν είναι άλλο από το να τραυματιστείς με το μαχαίρι. Ειδικότερα οι σεφ και οι μάγειρες το παθαίνουν συνέχεια και ο Γρηγόρης του MasterChef είναι το πιο αληθινό παράδειγμα τη δεδομένη στιγμή.

Ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη, λοιπόν, στους πάγκους του MasterChef όταν ο Γρηγόρης έκοψε ένα δάχτυλο από το αριστερό του χέρι κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αποχώρησης, το βράδυ της Τρίτης, 4 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης έκοψε πολύ βαθιά το δάχτυλό του με αποτέλεσμα το χέρι του να γεμίσει αίμα. Στη θέα του αίματος, ο παίκτης του MasterChef ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε προκαλώντας σοκ στους συμπαίκτες του και το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Γρηγόρης διαγωνίστηκε με κομμένο δάχτυλο στο MasterChef και το Twitter είχε ενστάσεις

Ο διασώστης έσπευσε αμέσως στο σημείο, για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες και να περάσει επίδεσμο στο κομμένο του δάχτυλο. Η δοκιμασία διακόπηκε για ένα τέταρτο για να εκτιμηθεί η κατάσταση υγείας του παίκτη και το πόσο ικανός ήταν να συνεχίσει να διαγωνίζεται. Τελικά επέστρεψε και το Twitter φαίνεται να τα «έβαλε» με την παραγωγή.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω», είπε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο μετά το ατύχημά του. Με ακινητοποιημένο χέρι από επιδέσμους, ο παίκτης του MasterChef αποφάσισε να συνεχίσει να μαγειρεύει. Ο Παύλος ήταν αυτός που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και τελικά αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

Χαμογελαστός και με κομμένο δάχτυλο, λοιπόν, ο Γρηγόρης επέστρεψε στον πάγκο του για να διεκδικήσει τη θέση του στον διαγωνισμό. Και τα κατάφερε, παρά τις αντιρρήσεις του Twitter για τη συμμετοχή του στη συνέχεια της δοκιμασίας (και της λεπτομέρειες του ατυχήματος που προβλήθηκαν τηλεοπτικά).