ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Τα δύο νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο παιχνίδι

instagram.com/chef_koutsopoulosleonidas/

Το MasterChef κάνει πρεμιέρα απόψε (27/01/20) και μία πρώτη γεύση την έχουμε πάρει από το trailer που έχει κυκλοφορήσει. Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτηρής Κοντιζάς θα βρίσκονται στις θέσεις τους όπως ήταν αναμενόμενο εφόσον μεγάλο μέρος της επιτυχίας του μαγειρικού διαγωνισμού τους ανήκει.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος» θα υπάρξουν προσθήκες. Ο γνωστός σεφ Θοδωρής Παπανικολάου θα αναλάβει τον ρόλο του coach των παικτών αφού θα είναι εκείνος που θα μπει στο σπίτι όπου θα διαμένουν οι παίκτες ώστε να τους προετοιμάσει κατάλληλα για τις δοκιμασίες του διαγωνισμού.

Ο Θοδωρής Παπανικολάου έχει εμφανιστεί ήδη αρκετές φορές στις περασμένες σεζόν του MasterChef ως guest σεφ και τα σχόλια στα social media έδειξαν πως άρεσε ιδιαίτερα στο τηλεοπτικό κοινό.

Σταθερός στον ρόλο του θα είναι ο Γιάννης Αποστολάκης και αυτή τη σεζόν.

Τον ρόλο του Food and Beverage Manager σε αυτό τον κύκλο θα έχει ο σεφ Νίκος Θωμάς.

Νίκος Θωμάς

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα γυρίσματα που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο έχουν φθάσει ήδη σε προχωρημένο σημείο αφού ήδη έχουν πραγματοποιηθεί η πρώτες πέντε αποχωρήσεις.

Πόσα επεισόδια MasterChef 4 θα βλέπουμε την εβδομάδα

Την πρώτη εβδομάδα προβολής του 4ου κύκλου του MasterChef θα βγουν στον αέρα του Star τρία χορταστικά επεισόδια από τις οντισιόν. Μετά τις οντισιόν, το reality μαγειρικής θα προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη του Star.

Οι αιτήσεις συμμετοχής, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Στα πρώτα επεισόδια, λοιπόν, θα δούμε τις οντισιόν μέχρι σταδιακά να καταλήξουμε στην ομάδα που θα μπει στο MasterChef 4. Το ξεκίνημα θα γίνει από τη Θεσσαλονίκη και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες πόλεις.