ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: To trailer του 4ου κύκλου κυκλοφόρησε. Ποιος είπε τον Κουτσόπουλο κοντό; Ποιος;

Οι 3 κριτές του MasterChef: Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος instagram.com/masterchefgr

Το τέλος του Greece’s Next Top Model σηματοδότησε την παράδοση-παραλαβή σκυτάλης. Ο τέταρτος κύκλος του MasterChef έρχεται στο Star. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει κι έχουμε και το πρώτο ολοκληρωμένο trailer.

Πρωταγωνιστές οι τρεις κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης. Πάνε να φάνε ένα σάντουιτς (ένα «βρώμικο») από καντίνα. Πλησιάζουν στον πάγκο για την παραγγελία.

«Τρία σαντουιτσάκια. Κάνε τα περιποιημένα σε παρακαλώ» λέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να δεχθεί την εξής απάντηση: «Ωπ, δεν σε είδα. Είναι κι αυτό ψηλό (βλ. πάγκος). Μα, τον Λεωνίδα κοντό; Τον Λεωνίδα;

Γρήγορα την παραγγελία παιδιά, γιατί βιαζόμαστε. Να βάλουμε τίποτα στο στόμα μας, να στηλωθούμε. «Κάνε τα τέσσερα» προσθέτει ο σεφ της καρδιάς μας.

Εκείνοι κάθονται και τότε πέφτει σύρμα. Παίκτες από τις προηγούμενες σεζόν εμφανίζονται πίσω από τους μαγειρικούς πάγκους. Ετοιμάζουν τα περιποιημένα σάντουιτς και πάνε για αστέρι Michelin.

Οι κριτές εντυπωσιάζονται με την πρώτη μπουκιά και πυροτεχνήματα φωτίζουν τον αττικό ουρανό. «Και πού να δείτε το τέταρτο» αναφέρει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όσο οι άλλοι δύο χρησιμοποιούν την αγαπημένη του προσφώνηση. Σατανάδες.

Το trailer του 4ου κύκλου