ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Στο πρώτο trailer για τον νέο κύκλο οι κριτές – μπαμπάδες πρωταγωνιστούν

STAR

Τι συνέβη μετάξυ του 6ου και του 7ου κύκλου του MasterChef; Πολλά θα μου πεις, αλλά δεν μιλώ για τον κόσμο γενικότερα. Μιλώ για τον μικρόκοσμο του MasterChef. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τις «νέες αφίξεις» στη ζωή των κριτών του MasterChef, Πάνου Ιωννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Οι δυο εκ των τριών κριτών του MasterChef έγιναν για πρώτη φορά μπαμπάδες και μπήκαν στο club όπου μέχρι τώρα μοναδικό μέλος ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς. Οι νέοι μπαμπάδες και τα μωρά του MasterChef ήταν και οι πρωταγωνιστές στο νέο trailer του reality μαγειρικής του Star.

Με μότο «Μάγειρες από Κούνια», έκανε πρεμιέρα το πρώτο trailer για τον 7ο κύκλο του MasterChef, στο Star. Η παρουσίαση του νέου trailer έγινε μέσα από την εκπομπή Breakfast @Star. Το σκηνικό είναι στημένο στην κουζίνα ενός εστιατορίου όπου ο Σωτήρης Κοντιζάς ετοιμάζει τα πιάτα της ημέρας μαζί με την ομάδα του.

Την ίδια ώρα οι δύο έτεροι κριτές του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπαθούν να κοιμήσουν τα μωρά τους στο σπίτι. Ποιο είναι το πρόσωπο από το οποίο θα ζητήσουν συμβουλές; Φυσικά από τον τρίτο κριτή του MasterChef, σαρκάζοντας ίσως και με έναν τρόπο τον εαυτό τους αλλά και τις ερωτήσεις, που τους γίνονται σχετικά με την απειρία τους στο ζήτημα γονεϊκότητα, εν συγκρίσει με τον έμπειρο της τηλεοπτικής παρέας τους, Σωτήρη Κοντιζά.

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος, διηγείται μία συνταγή σαν παραμύθι στο παιδί του και ο Σωτήρης Κοντιζάς του λέει να αλλάξει συνταγή. Ο Πάνος Ιωαννίδης κάνει γευσιγνωσία για να πείσει τον γιο του να πιει το γάλα του και ο Σωτήρης Κοντιζάς τον συμβουλεύει. Ενώ όλοι είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα το τηλέφωνο του Σωτήρη Κοντιζά χτυπάει ξανά. Ο πατέρας τρίων παιδιών chef, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αντιμετωπίσει κι εκείνος τα δικά του «προβλήματα» στο σπίτι, που ακούν στο όνομα «κολικοί».

Ο 7ος κύκλος του MasterChef αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Star τον Ιανουάριο του 2023 και οι τρεις κριτές του, με τη μοναδική χημεία και το χιούμορ που τους έχει κάνει αγαπημένους του τηλεοπτικού κοινού, θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτό μαζί με τους επίδοξους μάγειρες που θα αναμετρηθούν μπροστά τους.

Μέχρι τότε οι τρεις κριτές του MasterChef σίγουρα προσπαθούν να ισορροπήσουν μεταξύ των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων εντός και εκτός του πλατό του MasterChef, αλλά και οι δύο εκ των τριών με τον ρόλο στη ζωή τους που είναι αυτός του πατέρα.

 

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε μπαμπάς την άνοιξη του 2022, αποκτώντας με τη σύντροφό του τον γιο του, Κωνσταντίνο. «Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Νομίζω πως αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα, δεν είναι ένα πιάτο! Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος», είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις αφού έγινε πατέρας, ο κριτής του MasterChef.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απέκτησε επίσης το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, τον Σεπτέμβριο του 2022. «Γνώρισα ένα καινούργιο “φιλαρακι” που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά. Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους» είχε γράψει στην πρώτη του ανάρτηση μετά την απόκτηση του γιου του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.