ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Όλη η αλήθεια για τα «σαλάμια και τα τυριά» της Ντέμης. Ας πέσει άπλετο φως στην υπόθεση

Από το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαΐου μας ταλανίζει τι θέμα. Από τη μία η Κατερίνα και από την άλλη η Ντέμη και στη μέση ο βιγκανισμός. Το MasterChef έφερε την αναστάτωση. Μας κοροϊδεύει η Ντέμη που δηλώνει vegan ή μιλάμε για μία ακόμα υπερβολή της Κατερίνας;

Η Κατερίνα ξεκάθαρα κατηγόρησε την Ντέμη πως τα βράδια στο σπίτι του MasterChef απολαμβάνει τυριά και σαλάμια. Μεταφέρω αυτολεξεί:

«Από τη Ντέμη τι περιμένεις; Κατεβαίνω κάτω στις 3 η ώρα τη νύχτα και τη βρίσκω να τρώει σαλάμια και τυριά. Αλλά εδώ είμαστε vegan. Άμα κάνω και ανοίξω το στόμα μου, θα τους κάψω όλους» ανέφερε η Κατερίνα.

Να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση παιδιά. Δεν μπορούμε να βασανιζόμαστε έτσι. Έχουμε περάσει και μία καραντίνα.

Ο Ηρακλής που έχει ήδη αποχωρίσει από το παιχνίδι, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Τρώγαμε κάτι φυτικά σαλάμια με την Ντέμη. Τα είχε στο σπίτι, αλλά τα έτρωγε αυτή, όχι εγώ. Ναι υπάρχουν και τα είχαμε και στο σπίτι. Και τυριά υπάρχουν» είπε χαρακτηριστικά».

Ούτε η Κατερίνα είπε ψέματα, ούτε η Ντέμη «πρόδωσε» τον βιγκανισμό. Ηρέμησα, χαλάρωσα και πήγε η καρδιά μου στη θέση της. Κοίτα, πώς μπορεί να γίνει η παρεξήγηση.