ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Η «καταγγελία» της Κατερίνας για τη vegan Ντέμη και η τηλεθέαση «ρίχτε τους όλους στο Κολοσσαίο»

Τα πράγματα εξελίσσονται στο MasterChef όπως ακριβώς περιμέναμε. Λίγο μαγείρεμα, πολύ reality. Η συνταγή δοκιμασμένη και επιτυχημένη οπότε γιατί να κάνουμε αλλαγές όταν ξέρουμε πως το το μοντέλο δουλεύει. Η Κατερίνα ακονίζει μαχαίρια για να είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή έτοιμη να επιτεθεί.

Αγαπημένο «θύμα» της Κατερίνας ο Γιώργος Λασκαρίδης στον οποίο αφιερώνει τουλάχιστον τα 2/3 των δηλώσεών της στις κάμερες. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 4 Μαΐου την τιμητική της είχε και η Ντέμη.

Για όσους δεν ξέρουν να πούμε πως η Ντέμη είναι vegan. Έρχεται όμως η Κατερίνα να κάνει την καταγγελία της.

«Από τη Ντέμη τι περιμένεις; Κατεβαίνω κάτω στις 3 η ώρα τη νύχτα και τη βρίσκω να τρώει σαλάμια και τυριά. Αλλά εδώ είμαστε vegan. Άμα κάνω και ανοίξω το στόμα μου, θα τους κάψω όλους», είπε η Κατερίνα. Περιμένω να μπορεί η Ντέμη να κάνει δηλώσεις και να σχολιάσει την εν λόγω τοποθέτηση.

Και με τούτα και μ’ εκείνα η τηλεθέαση του MasterChef στα ύψη. Ρίχτε τους χριστιανούς στα λιοντάρια. Η τηλεθέαση κινήθηκε στο 40,4%, στο δυναμικό κοινό. Το τελευταίο τέταρτο το reality μαγειρικής του Star άγγιξε το εντυπωσιακό 54,2%. Στο σύνολο ο μέσος όρος τηλεθέασης του MasterChef ήταν 33%, φτάνοντας έως και το 46,6%.