ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Επιστρέφει ο Άκης Πετρετζίκης σε ρόλο κριτή;

Instagram.com/akis_petretzikis/

Τα χρόνια έχουν περάσει και κάποιοι μπορεί να μην το θυμούνται (ή να μην το γνωρίζουν), αλλά η καριέρα του Άκη Πετρετζίκη ξεκίνησε ουσιαστικά χάρη στο MasterChef. Ο σεφ που πλέον βλέπει την καριέρα του να απογειώνεται, ήταν ο νικητής του πρώτου κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής στο Mega.

Λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του νέου κύκλου του MasterChef, που έρχεται στις οθόνες μας τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, η παραγωγή του διαγωνισμού μαγειρικής ετοιμάζει πολλές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Ανάμεσα σε αυτές τις εκπλήξεις ακούγεται ότι θα είναι και ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο Άκης Πετρετζίκης στο MasterChef;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, ο σεφ θα εμφανιστεί ως guest σε ένα από τα επεισόδια του νέου, μαγειρικού κύκλου. Να σημειώσουμε, δε, σε αυτό το σημείο ότι ο Άκης Πετρετζίκης δεν έχει πραγματοποιήσει ποτέ guest εμφάνιση σε μαγειρικό διαγωνισμό, κάτι που έχει προκαλέσει εντύπωση σε πολλούς από τους ακόλουθούς του.

Και οι (ευχάριστες) αποκαλύψεις δεν σταματάνε εδώ. Σε νέες δηλώσεις του στο Open, ο Σωτήρης Κοντιζάς έριξε λάδι στη φωτιά και μας έβαλε σε σκέψεις όταν δήλωσε πως ίσως υπάρξει και τέταρτος κριτής στο ριάλιτι μαγειρικής. «Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, αλλά ας μην αποκλείσουμε τον τέταρτο κριτή στο MasterChef», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς σε δηλώσεις του στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα του Open. Το τι ακριβώς εννοεί, θα το ανακαλύψουμε πολύ σύντομα.

«Μία από τις αλλαγές είναι ότι δεν θα είμαι σε όλα τα επεισόδια. Είμαστε μπαμπάδες και για να ξεκουραζόμαστε, η παραγωγή έχει προβλέψει γι΄ αυτό. Οπότε μας αγαπάνε πολύ και έχουν φροντίσει να έχουμε χρόνο με τις οικογένειές μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο σεφ και κριτής.

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ που παρουσίασε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα βέβαια, αυτός ο τέταρτος κριτής δεν θα είναι ο Άκης Πετρετζίκης, αλλά ο Έκτορας Μποτρίνι. Ο Εφιάλτης της Κουζίνας, λοιπόν, μαθαίνουμε πως θα συμμετέχει στο φετινό ριάλιτι, σε έναν πιο μόνιμο και ενεργό ρόλο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, «αυτό συνδυάζεται με το ότι οι κριτές δεν θα είναι και οι τρεις ταυτόχρονα σε όλες τις δοκιμασίες». Παράλληλα, ο ίδιος διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ο Άκης Πετρετζίκης θα επιστρέψει. Ωστόσο, ανέφερε ότι όντως θα υπάρξουν κάποιοι αγαπημένοι παίκτες (νικητές και μη) προηγούμενων κύκλων που θα επιστρέψουν, με κάποιον ρόλο στον διαγωνισμό.

Ό,τι και αν συμβεί, πάντως, είναι βέβαιο ότι ο Άκης Πετρετζίκης διατηρεί άψογες σχέσεις με τους τρεις κριτές του διαγωνισμού, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ανάμεσα στα κοινά που τους ενώνουν είναι ότι όλοι έχουν παιδιά. Θα τα βρούνε σίγουρα μεταξύ τους!