ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο σωσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου βγήκε γνωστός με τον Σωτήρη Κοντιζά και ξετρέλανε το Twitter

Instagram.com/masterchefgr

Ένας ήταν ο διαγωνιζόμενος που ξεχώρισε στο επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου. Ο διαγωνιζόμενος ονομάζεται Τεό και από όποια οπτική γωνία κι αν τον κοιτάξεις κάποιον σου θυμίζει. Ο Τεό χαρακτηρίστηκε «σωσίας» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου κι όχι άδικα. Μάλιστα ο ίδιος ο Τεό φάνηκε να συνειδητοποιεί πόσο μεγάλη ομοιότητα έχει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο όταν μπήκε στην αίθουσα για να διαγωνιστεί. Άλλωστε όπως είπε ο ίδιος ένας από τους λόγους που οδηγήθηκε στο MasterChef ήταν να διαπιστώσει πόσο μοιάζουν. Και μοιάζουν πολύ.

Ο Τεό δήλωσε ότι δουλεύει σε λούνα παρκ ως χειριστής παιχνιδιού, αλλά το πάθος του με τη μαγειρική τον οδήγησε στο MasterChef. Ανάμεσα στα κοινά του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αποδείχθηκε πώς είναι και η αγάπη τους για τα ζώα. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όμως δεν ήταν ο μόνος κριτής με τον οποίο είχε κοινά ο επίδοξος chef που τελικά προκρίθηκε στην επόμενη φάση του reality μαγειρικής του Star.

Ο Τεό είναι ξάδερφος συμμαθητή του Σωτήρη Κοντιζά. Κοιτάζοντάς τον, ο κριτής του MasterChef τον ρώτησε αν έχει κάποια συγγένεια με τον τότε διπλανό του κι ο διαγωνιζόμενος απάντησε καταφατικά. Και τελικά ο κόσμος είναι πιο μικρός απ’ όσο νόμιζες.

Το Twitter όπως καταλαβαίνεις ξετρελάθηκε με την ομοιότητα του Τεό με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και δεν την άφησε ασχολίαστη.

Μάλιστα ούτε ο ίδιος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την άφησε ασχολίαστη. Ο κριτής του MasterChef με ένα Tweet του ήταν εκείνος που άνοιξε τον χορό του τρολαρίσματος, σημειώνοντας: «Ναι, μαμά, καλησπέρα. Όταν βρεις λίγο χρόνο θα ήθελα να μιλήσουμε». Είναι ή δεν είναι μετά ο βασιλιάς του Twitter;

Ανάμεσα στους άλλους διαγωνιζόμενους που πέρασαν από τη διαδικασία της αξιολόγησής τους από τους τρεις κριτές του MasterChef ξεχώρισε και η Κρητικιά Ηρώ. Η παίκτρια τους μαγείρεψε ψάρι και τους κέρασε τσικουδιά. Με τρία «ναι», εξασφάλισε την πρόκρισή της κι έγινε η δεύτερη παίκτρια που πέρασε απευθείας στο σπιτι του MasterChef.

«Η θέληση μου γι’ αυτό που κάνω, η αγάπη μου γι’ αυτό που κάνω που βγαίνει στα πιάτα μου, ο δυναμισμός μου και η ηρεμία μου ταυτόχρονα» είπε η Ηρώ για τα στοιχεία που πιστεύει ότι θα την οδηγήσουν στον τίτλο του επόμενου MasterChef.

Ο πρώτος παίκτης που πήρε το εισιτήριό του για το σπίτι του MasterChef στην πρεμιέρα του φετινού κύκλου του reality μαγειρικής, ήταν ο Κωνσταντίνος.