ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Η ανατροπή στην αποχώρηση που έκανε το Twitter να ξεσπάσει

Star

Το προηγούμενο Τεστ Δημιουργικότητας είχε φέρει απογόητευση στο πλατό του MasterChef. 6 ήταν οι παίκτες του reality μαγειρικής του Star που κλήθηκαν να αναμετρηθούν για να βρεθεί εκείνος ο οποίος θα αποχωρούσε από το παιχνίδι. Ο αριθμός των υποψηφίων ήταν ρεκόρ για τα δεδομένα του φετινού κύκλου του MasterChef.

Ο Βασίλης Βαλέχας, η Φανή, η Καλλιόπη, ο Δημήτρης, ο Μάριος και ο Παναγιώτης ήταν οι 6 υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef που δοκιμάστηκαν στην αντιγραφή πιάτου. Οι 6 παίκτες χρειάστηκε να αντιγράψουν ένα πιάτο που περιλάμβανε μοσχαρίσιο φιλέτο με parfait συκωτάκια πουλερικών, τερίνα πατάτας και μανταρίνι.

Οι 6 παίκτες του MasterChef προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν μπροστά στους κριτές τα πιάτα τους, τα οποία όμως δεν τους εντυπωσίασαν. Μάλιστα οι Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, δήλωσαν αφού δοκίμασαν και τις 6 αντιγραφές του πιάτου που είχαν δείξει στους παίκτες στην αρχή, ότι ήταν μία δεύτερη πολύ κακή ημέρα για τους παίκτες που βρίσκονταν απέναντί τους.

Χωρίς να βαθμολογήσουν τα πιάτα, οι τρεις κριτές του MasterChef σημείωσαν ότι θα ανακοινώσουν ποιος παίκτης θα αποχωρήσει. Το ονομά αυτού, Δημήτρης Ταϊρίδης, aka Μπόμπαινας. Κι εκεί που θα περίμενες να ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί παικτών και κοινού του MasterChef, ήρθε η απόλυτη ανατροπή. Ο Βασίλης Βαλέχας ήταν εκείνος που τον έσωσε με την ανακοίνωση του στο MasterChef.

Ο Βασίλης Βαλέχας ήταν που δήλωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το MasterChef, καθώς έχει ένα προσωπικό πρόβλημα, που αφορά τη δουλειά του έξω από τον διαγωνισμό. Όπως ανέφερε, ενώ είχε συννενοηθεί να έχει άδεια άνευ αποδοχών από την εργασία του, πληροφορήθηκε ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ο Βασίλης Βαλέχας δεν μπορούσε να συνεχίσει να παραμένει στο παιχνίδι, αφού εκτός του MasterChef βασίζεται σε εκείνον οικονομικά και η οικογένειά του που περιλαμβάνει δύο παιδιά.

«Άξιζε chef. Μόνο τα καλά έχω μάθει να τα κρατάω, τα κακά ας τα κρατήσουν εκείνοι που έχουν μέσα τους κακό, εγω δεν έχω», είπε ο Βασίλης Βαλέχας φεύγοντας και δεν ξέρω αν εσύ κατάλαβες τον παραλήπτη του υπονοούμενου, αλλά το Twitter υπέθεσε ότι παραλήπτης ήταν ο Δημήτρης με τον οποίο ο Βασίλης Βαλέχας δεν χαιρετήθηκε, πριν αποχωρήσει.

Και μπορεί ο Δημήτρης να ανακουφίστηκε, αλλά το Twitter απασφάλισε αφού είχε «στήσει πάρτι» με την αποχώρηση του Δημήτρη. Ο Δημήτρης επέστρεψε στο MasterChef, αλλά η ψυχραιμία δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο Twitter. Ο Βασίλης Βαλέχας αποθεώθηκε, ο Δημήτρης Ταϊρίδης αντιμετωπίστηκε ως συνήθως από το Twitter, ενώ δεν έλειψαν και τα καρφιά για την παραγωγή του reality και το timing της ανακοίνωσης του παίκτη.