ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο Διονύσης αποχώρησε και το Twitter ακόμα κλαίει

Η τελική εξάδα του MasterChef συμπληρώθηκε μετά και την αποχώρηση του Διονύση. Μεγάλη η μαγειρική μάχη με τον Σταυρή που τελικά επικράτησε και ετοιμάζεται για τον τελικό του παιχνιδιού, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, λίγο μετά την αποχώρηση του, αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο γιο του και τα τελευταία λόγια που αντάλλαξαν. «Δεν θα σταματήσω ποτέ να αναφέρω τον γιο μου σε ό,τι και να κάνω στη ζωή μου αυτός υπάρχει. Αυτός δεν με αφήνει να στεναχωριέμαι, αυτός είναι που έρχεται κάθε τόσο και μου δίνει ώθηση να συνεχίσω. Εδώ είναι και εδώ θα είναι. Ελπίζω να μην με αφήσει ποτέ.

Ο γιος μου δεν νομίζω να ήθελε να μπω στο παιχνίδι, ίσως να έμπαινε εκείνος, αλλά σίγουρα επειδή αγαπούσε ότι έκανα. Τα τελευταία του λόγια και δεν θα τα ξεχάσω και ποτέ ήταν “Είσαι ο καλύτερος πατέρας. Σ’ αγαπώ πατέρα, σ’ αγαπάω πολύ”. Πάντα με φιλούσε στο μέτωπο και αυτή είναι η τελευταία εικόνα που έχω από εκείνον. Με έμαθε πολλά πράγματα. Να έχω υπομονή, να προσέχω το κορμί μου, να μην πίνω. Μόνο καλό μου έκανε στη ζωή μου».

Και στο Twitter ακόμα κλαίνε για τον Διονύση από το MasterChef

Κλάμα ο Διονύσης, κλάμα οι συμπαίκτες, κλάμα και στο Twitter για τα όσα είπε στην κάμερα.

H πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση

«Mετά από 5 μήνες στο #masterchef, μετά από νέες εμπειρίες και νέες φιλίες ζωής, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. 7ος στον 4ο κύκλο του #masterchefgr στο #starchannel. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, τη στήριξη σας και τις εκατοντάδες ευχές που έχω λάβει στο dm. Ευχαριστώ θερμά τους μέντορες μου:@scontizas @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos RESPECT @starchanneltv για τον επαγγελματισμό. Κυρίες και κύριοι σας το προτείνω ανεπιφύλαχτα. Βάλτε Αγάπη και θα πάρετε αγάπη» έγραψε χαρακτηριστικά.