ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Δημήτρη Μπέλλο χώρισες από τη Μαρία; Η απάντηση δόθηκε

Instagram,com/masterchefgr

Ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν ένα από τα φαβορί του μαγειρικού διαγωνισμού του MasterChef. Τα spoilers τον ήθελαν να φτάνει στην τετράδα όμως λίγο πριν τους τέσσερις αποχώρησε.

Όπως είθισται, οι παίκτες που αποχωρούν από το MasterChef πηγαίνουν στη «Φωλιά των Κου Κου». Πήγε και ο Δημήτρης Μπέλλος και όπως ήταν αναμενόμενο ερωτήθηκε για τη Μαρία. Είναι ή δεν είναι μαζί;

Η σχέση μετά το MasterChef αντέχει

Και η απάντηση δόθηκε από τα πιο υπεύθυνα χείλη. Απάντησε και ξεκαθάρισε το τοπίο. «Ναι, είμαστε μαζί. Ποιος είπε ότι δεν είμαστε; Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι, εγώ πήγα σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της. Όχι, δεν χωρίσαμε ποτέ συναισθηματικά. Για ‘μένα ήταν βαρετό το MasterChef μέσα στο σπίτι. Η Μαρία έδινες ένα χρώμα και μια απαλή όμορφη γκρίνια. Μέχρι και για ‘μένα ήμασταν λίγο κουραστικοί μέσα στο σπίτι. Είχα έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι και λίγο παραπάνω. Οι άλλοι έκαναν τις παρέες τους κι εγώ έκανα την παρέα μου με τη Μαρία».

«Η Μαρία στην αρχή ήταν πολύ ξινή, μετά γλύκανε λίγο. Πίσω από τις κάμερες δεν μιλούσε μόνο η Μαρία, τα άκουγε και από εμένα. Απλά, έλεγα να μην δώσω συνέχεια γιατί δεν θα φύγουμε ποτέ. Πηγαίναμε στο σπίτι και τα άκουγε εκεί.

Δεν επηρέασε η Μαρία τη συμπεριφορά μου στο παιχνίδι. Όταν γνώρισα τα παιδιά καλύτερα επέλεξα με ποιους θα μιλάω και θα κάνω παρέα. Δεν σημαίνει (σσ: το ότι έκανα σχέση με τη Μαρία) ότι αποτραβήχτηκα από κάποιους άλλους» ανέφερε ο Δημήτρης Μπέλλος.

Η Μαρία με κράτησε στο παιχνίδι

Έκανε μάλιστα και μία αποκάλυψη λέγοντας πως σε κάποιο σημείο του MasterChef ήταν έτοιμος να αποχωρήσει οικειοθελώς. «Ήμουν πεσμένος ψυχολογικά από κάποιο σημείο του διαγωνισμού και μετά, ειλικρινά ήθελα να φύγω γιατί κάποια πράγματα με ενόχλησαν.

Θα το αφήσω εκεί. Με ενόχλησαν πάρα πολύ μπορώ να πω ότι με κράτησε η Μαρία στον διαγωνισμό. Μου λέει: ”όχι, προσπάθησε”. Έβαλα τον αυτόματο πιλότο και όπου πήγε. Από εκεί και πέρα, μαθαίνουμε για το κορονοϊό και έτυχε μία κακή ημέρα. Έτυχε αυτή η μέρα. Δεν έχασα επίτηδες για να μείνει η Μαρία στο παιχνίδι».