ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef 5: Ιωάννη, τι συμβαίνει με τη Μαρία;

STAR

Διανύουμε την εβδομάδα επιστροφών στο MasterChef 5, όπως συνέβαινε και στους προηγούμενους κύκλους.

Οι παίκτες του MasterChef 5 που έχουν επιστρέψει, έχουν ένα παραπάνω πλεονέκτημα καθώς έχουν δει ποια είναι η εικόνα τους εκτός παιχνιδιού. Κάποιοι από αυτούς επέστρεψαν για να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Ένας από αυτούς, είναι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης ο οποίος ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση του με τη συμπαίκτριά του, Μαρία Λαζαρίδη.

Η επιστροφή στο MasterChef 5 και η σχέση με τη Μαρία

Ο Ιωάννης, έσπευσε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, κυρίως στο τηλεοπτικό κοινό, απέναντι στη Μαρία, καθώς κατά την παραμονή του στον διαγωνισμό, εσφαλμένα όπως είπε, οι τηλεθεατές ήταν πεπεισμένοι πως κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ιωάννης, σεβόμενος τη ζωή του έξω από το MasterChef 5, εξήγησε πως οι «ιπποτισμοί» ήταν καθαρά φιλικοί. «Η σχέση μου με τη Μαρία είναι πολύ περίεργη. Δεν έρχομαι συνήθως τόσο κοντά με τις γυναίκες γιατί υπάρχει αυτό το κλισέ στην κοινωνία που λένε αν κάποιος προστατεύει μια κοπέλα, οπότε τρέχει και κάτι ερωτικό.»

Ο Ιωάννης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την «παντόφλα» από τον Πειραιά

Ο παίκτης του MasterChef 5, με αφορμή την επιστροφή του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην  προσωπική του ζωή, εκτός διαγωνισμού, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι ήδη σε σχέση. «Παρεξηγήθηκα πολύ με αυτό κι επειδή ακούστηκε και μια φήμη παντοφλάκια και δεν είναι από τη Μαρία προς εμένα.

Είναι επειδή έχει περάσει ένα λάθος μήνυμα στον κόσμο έξω ότι τρέχει κάτι μεταξύ μας κι επειδή το είδε ένας άνθρωπος έξω, τον οποίο αγαπώ δέκα φορές παραπάνω από τη Μαρία, που την αγαπώ φιλικά,  ένιωθα την παντόφλα να φεύγει από τον Πειραιά στο Πασαλιμάνι και να έρχεται προς το στούντιο».

Η Μαρία από την άλλη εξήγησε ότι η στάση του, απέναντί της, δεν ήταν φιλική, τουλάχιστον στην αρχή του διαγωνισμού.