ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef 5: Η τελική τριάδα έχει διαμορφωθεί κι ο τελικός γυρίζεται. Πότε θα προβληθεί

MastechefGreece/Instagram

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του οδεύει το MasterChef 5 και όπως κάθε χρόνο ο τελικός του παιχνιδιού θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μας. Προς το παρόν στην οθόνη μας έχουμε δει να προβάλλονται τόσο οι επιστροφές παλιών παικτών όσο και το Silver Week. Αλλά όπως είναι γνωστό, τα γυρίσματα του reality μαγειρικής του Star έχουν προχωρήσει πολύ περισσότερο.

Με την αποχώρηση της Μαρίας Λαζαρίδου από το MasterChef, βλέπουμε να συνεχίζουν να διαγωνίζονται στο reality μαγειρικής, 11 παίκτες. Σε πραγματικό χρόνο όμως, πόσοι παίκτες παραμένουν μέχρι τώρα στο MasterChef 5; Η εκπομπή του Alpha “Happy Day” και η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου μας έδωσαν τις απαντήσεις. Ο τελικός του MasterChef 5 είναι ήδη στα σκαριά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε η δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του Alpha, που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Τετάρτη 21 Απριλίου, το MasterChef είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή του. Ο τελικός του MasterChef ήδη γυρίζεται και η τελική τριάδα των παικτών έχει διαμορφωθεί.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε ότι φέτος ο τελικός του MasterChef δεν θα είναι αυστηρά ανδρική υπόθεση, καθώς ανάμεσα στους τελικούς τρεις υποψήφιους του τίτλου και του επάθλου της εκπομπής θα βρίσκεται και μία γυναίκα. Τα γυρίσματα του MasterChef θα έχουν ολοκληρωθεί πριν το Πάσχα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή “Happy Day”. Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει ζωντανά, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε επιπλέον ότι σε αντίθεση με την περασμένη χρονιά, ο τελικός του MasterChef δεν πραγματοποιείται στο πλατό του reality μαγειρικής. Οι φιναλίστ, οι κριτές και οι συντελεστές του MasterChef βρίσκονται στη Χαλκιδική, όπου γυρίζεται ο τελικός του show. Οι τελικές δοκιμασίες, όπως ανέφερε παραγματοποιούνται σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.

Ο τελικός του MasterChef θα προβληθεί στις οθόνες μας στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου, όπως σημείωσε η δημοσιογράφος. Η ίδια επεσήμανε ότι όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα της prime time ζώνης θα τελειώσουν φέτος πιο νωρίς λόγω του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Euro 2021, που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι.