ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Η κόρη τους θα συμμετάσχει στο «Καφέ της Χαράς». Η πρώτη φωτογραφία της

Papadakis Press/Προκόπης Οικονομόπουλος

Τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική κάνει η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, Ισμήνη Αϊβάζη, η οποία όπως φαίνεται κληρονόμησε το ταλέντο των γονιών της. Η είδηση για τη συμμετοχή της στο “Καφέ της Χαράς” είχε ήδη γνωστοποιηθεί στις αρχές της σεζόν, όταν ο Χάρης Ρώμας αναζητούσε ένα νεαρό κορίτσι για τον νέο ρόλο που προστέθηκε στη σειρά. Ήρθε η ώρα που θα την καμαρώσουμε.

H 12χρονη Ισμήνη Αϊβάζη θα εμφανιστεί σε ορισμένα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Καφέ της Χαράς» που έκανε comeback στις 31 Δεκεμβρίου του 2019 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Φυσικά, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης δεν θα μπορούσαν να μην είναι περήφανοι για την παρθενική της εμφάνιση σε τηλεοπτική σειρά, ως ηθοποιός.

Μαρία Κορινθίου: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματά μου»

Μάλιστα, η Μαρία Κορινθίου θέλοντας να μοιραστεί την χαρά της και τη μεγάλη της συγκίνηση, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της Ισμήνης, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς. «Και κάπως έτσι ξεκινάμε και δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου» ανέφερε συγκινημένη στην αρχή η ηθοποιός. «Χαρά μεγάλη που ξεκινάει σε ένα τόσο προστατευμένο περιβάλλον. Με συναδέλφους που γνωρίζει και έχει συναναστραφεί από το θέατρο. Σε ένα κανάλι από το οποίο ξεκίνησα και εγώ» πρόσθεσε η ίδια, κάνοντας έμμεση αναφορά στην πολωμένη κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο της υποκριτικής.

«Και φυσικά σαν μανούλα, μεγάλη περηφάνια και συγκίνηση, που ακολουθεί αυτά τα βήματα. Τα ίδια βήματα της μαμάς και του μπαμπά πάνω στην τέχνη αυτή. Την τέχνη της υποκριτικής που είναι τόσο μα τόσο σπουδαία» ανέφερε στη συνέχεια η Μαρία Κορινθίου μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

«Ισμηνού μου καλή αρχή. Να γίνεις σπουδαία και τρανή. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Πάντα μα πάντα δίπλα σου» ήταν τα καταληκτικά λόγια της ηθοποιού.

 

Η πρόταση του Χάρη Ρώμα

Όπως είχε αποκαλύψει η Μαρία Κορινθίου η απόφαση ήταν εντελώς τυχαία. Η πρόταση έγινε απευθείας από τον Χάρη Ρώμα στην Ισμήνη, όταν είχαν πάει να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα κάποια στιγμή. «Δεν ξέρω πότε θα μπει στη σειρά η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Θα κάνουμε μια ακρόαση. Είναι στα σχέδιά μας να μπει ένα κοριτσάκι. Θα παίξει την εγγονή ενός βασικού χαρακτήρα του χωριού», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Χάρης Ρώμας.

Ο ίδιος, μάλιστα, έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου «Τι χαρά να έχουμε την Ισμήνη στην ομάδα μας. Καλή μας αρχή» έγραψε χαρακτηριστικά.