ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Maestro (In Blue): Τα σχόλια απ’ όλο τον κόσμο στο Twitter και το γράμμα του Παπακαλιάτη στην Καβογιάννη

Ως Maestro In Blue ξεκίνησε το διεθνές της ταξίδι η σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πριν από λίγες ημέρες. Την Κυριακή, 19 Μαρτίου η σειρά βρέθηκε στην 8η θέση των προτιμήσεων στο Netflix παγκοσμίως, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύει το Flixpatrol. Αν και την επόμενη μέρα είχε πέσει κάποιες θέσεις στην κατάταξη των most streamed shows της πλατφόρμας, το ταξίδι ξεκίνησε δυναμικά.

Η γνώμη του κοινού εκφράστηκε όπως πάντα στο Twitter, μέσα απο σχόλια που αποθέωσαν το υπέροχο σκηνικό των Παξών, τη μουσική και τις ερμηνείες των ηθοποιών της σειράς Maestro. Μερικά από αυτά τα σχόλια βλέπεις παρακάτω.

Ο περήφανος δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς Maestro μοιράστηκε μέσα από ένα «γράμμα στη Μαρία» (Καβογιάννη) τις σκέψεις του γι’ αυτό το διεθνές ταξίδι που ξεκινά. Δημοσίευσε μέσω Instagram ένα video από τα παρασκήνια του Maestro όπου βρίσκεται μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη.

Σε αυτό το video η Μαρία Καβογιάννη του ζητά στα αγγλικά να προτείνουν στο Mega το Maestro να μεταγλωτιστεί για να κάνει την παγκόσμια καριέρα του. Μία επιθυμία που έγινε πραγματικότητα.

«Γράμμα στη Μαρία. Αγαπημένη μου Μαρία, σου γράφω από το αεροπλάνο στην Αμερική όπου ήρθα για κάποιες συναντήσεις που γίνονται σε ΝΥ και LΑ για το Maestro. Έβλεπα το βιντεάκι που είχαμε κάνει εκείνη τη μέρα στους Παξούς και σκεφτόμουν πως ό,τι ευχήθηκες για αυτήν την σειρά, τελικά συνέβη. Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα, αλλά εντέλει, το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο.

Μαράκι, απο σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ Ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία. Μαρία; Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη, Ασία, Αφρική με τον τίτλο “Maestro in Blue”», έγραψε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Στα γράφω τώρα όλα αυτά για να μην τα ξεχάσω, γιατί με τόσο τρέξιμο και δουλειά δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω και εγώ ακόμα όλο αυτό που γίνεται. Και Μαράκι μου κάτι τελευταίο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’αυτό που είσαι, (το γούρι μου). Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλάδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι.

Μαράκι μου επιστρέφω σε λίγες μέρες και αν έχεις πάει στο χωριό γύρνα γιατί έχουμε πρόβες, ξεκινάμε γύρισμα και σε λίγο καιρό πάμε πάλι στο νησί! Γίνεται χαμός από ετοιμασίες στην Αθήνα. Υ.Γ. Σου έστειλα τα πρώτα 4 επεισόδια. Τα διάβασες; Πρόσεχε μην τα χάσεις πουθενά και διαρρεύσει τίποτα. Α και Μαράκι; Netflix από σήμερα worldwide (αν σε ρωτήσει κανείς από εξωτερικό). Σ’αγαπώ. Χ.Π.», πρόσθεσε ο δημιουργός της σειράς.