ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Maestro: Η Χάρις Αλεξίου είναι το νέο είδωλο του Twitter

Mega

Η σειρά Maestro προβάλλεται κάθε Πέμπτη από το Mega και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που την υπογράφει έχει καταφέρει αυτό που πάντα κάνει με τις σειρές του, καθηλώνει τους τηλεθεατές μπροστά στην οθόνη και τους κάνει να περιμένουν εναγωνίως το επόμενο επεισόδιο. Ανάμεσα στους χαρακτήρες που δημιούργησε βρίσκεται και η Χάρις. Η Χάρις του Maestro, που υποδύεται η Χάρις Αλεξίου έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών κι έχει αναδειχθεί σε νέο είδωλο του Twitter.

Κι ενώ το παζλ του φόνου που σε κάθε τέλος επεισοδίου του Maestro βλέπουμε, δείχνει να συμπληρώνεται κι ενώ οι ερωτικές ιστορίες λειτουργούν ως τρυφερό αντίβαρο στη βία, η Χάρις έρχεται σε κάθε επεισόδιο να πει τα σοφά της λόγια κάνοντας το Twitter να ταυτιστεί. Η Χάρις του Maestro αποθεώθηκε και στο επεισόδιο της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου, τόσο για τα λόγια της προς τον βίαιο Χαράλαμπο όσο και για τα λόγια της στον μεγάλο της έρωτα, Διονύση που πλέον έχει φύγει από τη ζωή.

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Με τίτλο «Ένας απαίδευτος βουλιάζει» στο επεισόδιο του Maestro είδαμε δύο έρωτες της σειράς να δυναμώνουν και να εξελίσσονται.

Ο Σπύρος και ο Αντώνης κανόνισαν να πάνε κρυφά στην Αθήνα για λίγες ημέρες, γνωρίζοντας πως αν ο Χαράλαμπος το ανακαλύψει θα αντιδράσει ακραία. Ωστόσο ούτε ο Σπύρος, ούτε ο Αντώνης περίμεναν αυτό που θα ακολουθούσε.

Ο Ορέστης ενέδωσε στον έρωτά του για την Κλέλια, παρόλο που ο πατέρας της, ο Φάνης, τον είχε απειλήσει να κρατηθεί μακριά της. Ο Ορέστης έρχεται ολοένα σε δύσκολη θέση, ενώ η εν διαστάσει σύζυγός του, Αλεξάνδρα, περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο. Ο φόνος του Χαράλαμπου παραμένει μυστήριο.

Μέσα σε όλες αυτές τις εξελίξεις η Χάρις Αλεξίου, ως Χάρις βρέθηκε για πικ νικ στο νεκροταφείο κοντά στο μνήμα του αγαπημένου της, Διονύση, ενώ έδωσε βιβλία στον Χαράλαμπο προκειμένου να τον βοηθήσει να αλλάξει. Κάθε της ατάκα χτύπησε μία ευαίσθητη χορδή του Twitter που υποκλίθηκε στην ερμηνεία της.

Η Χάρις του Maestro αποθεώθηκε στο Twitter

Η ερμηνεία της, οι εκφράσεις της και οι ατάκες της έγιναν λόγος για μία ακόμα Πέμπτη οι χρήστες του Twitter που σχολιάζουν τη σειρά στο hashtag #Maestro, να αποφασίσουν πώς η κα Χάρις της σειράς και η  Χάρις Αλεξίου που την υποδύεται είναι το νέο «είδωλο» της πλατφόρμας. Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα σχόλια.

Η Χάρις Αλεξίου είχε ασχοληθεί και στο παρελθόν με την υποκριτική, πολύ πριν αναλάβει τον ρόλο της στη σειρά Maestro. Ωστόσο, όπως είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Συναντήσεις της ΕΡΤ μιλώντας με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Νανούρη: «Ερωτεύτηκα και τα παράτησα. Δεν προλάβαινα. Και τραγουδούσα. Πότε θα τον έβλεπα τον άνθρωπο».

Η επιστροφή της στην ενασχόληση με το θέατρο ήρθε μέσα από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Νανούρη στον μονόλογο Χειρόγραφο, που έγραψε η ίδια το 2016. Τον Νοέμβριο του 2017 ξανανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι στην παράσταση του εθνικού θεάτρου (Rex) Οπερέττα του Βίτολντ Γκομπρόβιτς, σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου.

Τον Οκτώβριο του 2020 πρωταγωνίστησε στον μονόλογο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη Μεταμφίεση σε σκηνοθεσία Σταύρου Ράγια στο θέατρο Μικρό Παλλάς, ενώ το 2021 έγινε η Θεά Αθηνά στην παράσταση Ιφιγένεια η εν Ταύροις, σε σκηνοθεσία και πάλι του Γιώργου Νανούρη.