ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Maestro: Η ερωτική σκηνή Κλέλιας – Ορέστη και η αγκαλιά που συγκίνησε το Twitter

Mega

Το τρίτο επεισόδιο της σειράς Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το Mega προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 3 Νοεμβρίου. Η Χάρις Αλεξίου ως γιαγιά Χάρις, ανέλαβε τον ρόλο της αφηγήτριας και μαζί με τον έρωτα που προσπαθούν να συγκρατήσουν η Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) και ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), είδαμε και τον δικό της, νεανικό έρωτα για τον Διονύση.

Μαζί μας είδε το νέο επεισόδιο της σειράς Maestro το 25,8% του συνόλου του κοινού. Η σειρά κατέγραψε τηλεθέαση 24,4% στο δυναμικό κοινό 18-54. Παράλληλα το βράδυ της Πέμπτης, το #Μaestro ήταν πρώτο trend στο Twitter καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του επεισοδίου. Το Twitter αγαπά τη σειρά, αγαπά να σχολιάζει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς Maestro, είδαμε -έστω και μέσω της φαντασίας του Ορέστη- την πρώτη, ερωτική σκηνή μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, που όπως καταλαβαίνεις οι χρήστες του Twitter δεν το άφησαν να περάσει ασχολίαστο.

Η ερωτική σκηνή στο Maestro που το Twitter δεν άφησε ασχολίαστη

Στη σκηνή αυτή, η Κλέλια ζήτησε τη συμπαράσταση του Ορέστη μετά από μία οικογενειακή σύγκρουση. Βρέθηκε στο σπίτι του και εκείνος της έβαλε να ακούσει το τραγούδι που συνθέτει. Εκείνη του πρότεινε να πάνε μαζί στο σχολείο για να βρουν το τέλος της μελωδίας του. Η σκέψη του ταξίδεψε και δημιούργησε την πρώτη τους ερωτική σκηνή. Έπειτα από λίγο αρνήθηκε την πρόταση της να πάνε στο σχολείο, λέγοντας: «Δεν έχω κλειδιά». Το πάρτυ ακολούθησε στο Twitter.

Η ατάκα στην οποία πολλοί είδαν μία μεγάλη αλήθεια

Επιπλέον ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κοινού κέρδισε μία ατάκα του 3ου επεισοδίου, αυτή στην οποία η Χάρις Αλεξίου περιγράφει ως αφηγήτρια τις ζωές εκείνων που επιλέγουν να συμβιβαστούν σε σχέσεις με λάθος ανθρώπους.

«Κόβουν, ράβουν και τελικά φοράνε λάθος νούμερο ρούχο. Λες και είναι κακό να είναι ευτυχισμένοι. Παράνομο να γελάνε. Ανώμαλο να χαίρονται. Τι μιζέρια. Τι ρουτίνα. Τι περιορισμός, τι στενοχώρια», είπε η αφηγήτρια και κάπου το Twitter ένιωσε μία ταύτιση.

Ο πιο αληθινός έρωτας της σειράς Maestro

Ακόμα περισσότερο από την ερωτική σκηνή που μοιράστηκαν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου, τα συναισθήματα για την οποία στο κοινό ήταν αντιφατικά, λόγω της διαφοράς ηλικίας και θέσης που έχουν οι δύο ήρωες της σειράς, σχολιάστηκε η σκηνή όπου ο Διονύσης πεθαίνει στην αγκαλιά του πρόσωπου με το οποίο έζησε τελικά έστω για λίγο τον μεγαλύτερό του έρωτα. Η Χάρις είναι δίπλα του κι εκείνος έχει μεταφερθεί στο παρελθόν τους, τότε που όλα έμοιαζαν δυνατά.

Η αγκαλιά που μοιράστηκαν ήταν αυτή που συγκίνησε το Twitter. Και πιο βαθιά η ελπίδα ότι οι άνθρωποι που σημαδεύουν τη ζωή σου δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να μπουν ξανά σε αυτή, για να μπουν στην αγκαλιά σου, για να νιώσετε μαζί έστω λίγες στιγμές ευτυχίας, λίγες στιγμές της «ζωής που δεν ζήσατε», όπως είπε και η Χάρις.