ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MAD VMA 2021: To Twitter υποκλίθηκε στους James, Άννα Μαρία, Μπάρτζη και αγανάκτησε με τον Τριαντάφυλλο

Instagram.com/amiyami

Μπορεί το Survivor να έχει πια τελειώσει οριστικά, αλλά όσοι συμμετείχαν σε αυτό βρίσκονται ακόμα στην επικαιρότητα. Αυτό δεν αφορά μόνο τον νικητή, Σάκη Κατσούλη ή τον φιναλίστ Ηλία Μπόγδανο, αλλά και παίκτες που αποχώρησαν πολύ νωρίτερα από το παιχνίδι, έχοντας ωστόσο γράψει τη δική τους «ιστορία» στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Όπως έχεις καταλάβει από τον τίτλο του κειμένου, αναφέρομαι στον James Καφετζή, την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη. Οι τρεις τους εμφανίστηκαν στα MAD VMA 2021 και στο Twitter έγινε ένας μικρός χαμός.

Οι τρεις πρώην παίκτες του Survivor, που παραμένουν καλοί φίλοι, τραγούδησαν στο πλευρό του Stan. Ο James Καφετζής, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης, ανέβηκαν στη σκηνή των MAD VMA 2021 παρέα με τον Stan και τραγούδησαν το κομμάτι «Δε φταις εσύ». Η τριάδα των «Λιονταριών» του φετινού Survivor είχε φανατικούς υποστηρικτές, που συνέχιζαν να μιλούν για εκείνους και να αντιμετωπίζουν τον James Καφετζή σαν τον αληθινό νικητή του Survivor ακόμα και μετά την οικειοθελή του αποχώρηση.

Όπως καταλαβαίνεις οι fans των James, Άννα Μαρία και Νίκου Μπάρτζη με το που τους είδαν να εμφανίζονται στα MAD VMA 2021 που προβλήθηκαν από τη συχνότητα του Mega, την Πέμπτη 8 Ιουλίου κατέκλυσαν το Twitter με θετικά σχόλια. Κάπως έτσι, όπως συνέβαινε συχνά και κατά τη διάρκεια προβολής του Survivor το hashtag #jameskafetzis ανέβηκε στην πρώτη θέση των τάσεων του Twitter.

Το Twitter υποδέχτηκε το τραγούδι «Δεν φταις εσύ» με τον Stan και τους James, Άννα Μαρία και Νίκο Μπάρτζη με ενθουσιασμό

 

Ο ενθουσιασμός του κοινού, όπως κατάλαβες από τα παραπάνω σχόλια, δεν αφορούσε τόσο τις φωνές και την απόδοση των τριών «Λιονταριών» του Survivor, όσο το γεγονός ότι οι fan τους παρακολούθησαν μαζί να διασκεδάζουν, μακριά από το Survivor, τις κόντρες και τα αγωνίσματα επάθλων και επιβίωσης, να αυτοσαρκάζονται και να προβάλλουν για μία ακόμα φορά την αγάπη που τους συνδέει. Ο ίδιος ο James Καφετζής πάντως απάντησε με χιούμορ στα θετικά σχόλια μεσω Twitter αναφέροντας: «Ωραία τα σχόλια σας, αλλά στην περίπτωση μου ούτε το “από φωνή κορμάρα” δεν στέκει».

Ο ενθουσιασμός δεν ήταν η πρώτη αντίδραση του κοινού στην εμφάνιση του Τριαντάφυλλου στα MAD VMA 2021, που ακολούθησε. Ο Τριαντάφυλλος μαζί με τους Alcatrash «Έσπασαν τα ρολόγια» στη σκηνή.

Θες που το Survivor κράτησε 6 μήνες, στους οποίος το τραγούδι του πρώην παίκτη του είχε ακουστεί τουλάχιστον 60 φορές, θες που ο Τριαντάφυλλος είχε καταφέρει να εκνευρίσει μεγάλη μερίδα του κοινού όσο παρέμεινε στο παιχνίδι, οι αντιδράσεις πάντως έφτασαν τα όρια της αγανάκτησης.