ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Το makeover των παικτών έφερε δάκρυα στα μάτια. Έφερε και τα πιο επικά tweets

Οι ορκισμένοι fans του GNTM ένα επεισόδιο περιμένουν πάντα από την αρχή της σεζόν με μεγάλη ανυπομονησία. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το επεισόδιο του makeover, όπου τα κουρέματα των παικτών αλλάζουν πολλές φορές ριζικά. Η ώρα εκείνη ήρθε στο επεισόδιο της Τρίτης 13 Οκτωβρίου του 2020.

Τα υποψήφια μοντέλα του GNTM, αγόρια και κορίτσια, υποδέχτηκαν τα νέα για το makeover. Ωστόσο για κάποιους από τους παίκτες του reality μοντέλων του Star αυτός ο ενθουσιασμός υποχώρησε μπροστά στην εικόνα των look που προορίζονταν για εκείνους.

Ήδη για τα κλάματα και τις αντιδράσεις, μας είχε προετοιμάσει το δελτίο Τύπου του επεισοδίου. «Η πρόοδος έρχεται μέσα από την αλλαγή και η πολυαναμενόμενη στιγμή του makeover έφτασε. Οι διαγωνιζόμενοι θα αφεθούν στα έμπειρα χέρια του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της ομάδας του, για να αποκτήσουν το τελικό model look, που θα απογειώσει την εικόνα τους.

Τον αρχικό ενθουσιασμό γρήγορα θα διαδεχθούν τα δάκρυα, η αμφιβολία και οι αντιρρήσεις. Για κάποιους η αλλαγή θα είναι εντυπωσιακή και δύσκολα αποδεκτή αλλά ένα top model οφείλει να έχει ταυτότητα. Να είναι σύγχρονο και επίκαιρο. Και όπως τονίζει η Βίκυ Καγιά «οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή», ανέφερε η ανακοίνωση του Star.

Οι επιλογές του Βασίλη Διαμαντόπουλου δεν άφησαν όλους τους παίκτες ικανοποιημένους, παρόλο που οι ειδικοί όπως πάντα διατείνονται οι συντελεστές του GNTM, επιλέγουν το look που αναδεικνύει καλύτερα το πρόσωπο του κάθε παίκτη. Η Λία και η Ειρήνη ήταν οι πιο δυσαρεστημένες από όλες τις παίκτριες καθώς είχαν τα δύο «αντρικά κουρέματα» του makeover.

Ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι που αποχωρίστηκε τις μπούκλες τους, αλλά και ο Αντρέας για τον ίδιο λόγο. Αρκετά πάντως ήταν τα αγόρια που απογοητεύτηκαν γιατί τα χτενίσματα και κουρέματα που τους προτάθηκαν δεν ήταν αρκετά extreme. Η μεγαλύτερη διαφορά για τα αγόρια ήταν στο look του Δημοσθένη που αποχωρίστηκε τα γένια του, ενώ το look της Ίριδας ήταν μάλλον το πιο επιτυχημένο.

Πάντως τα κουρέματα των υποψήφιων μοντέλων δεν σχολιάστηκαν μόνο από τους συμπαίκτες τους. Σχολιάστηκαν και από το Twitter. Κάποιοι τους θύμισαν κινηματογραφικούς χαρακτήρες, κάποιοι παλιές παίκτριες του GNTM. Όπως και να χει οι χρήστες του Twitter έδωσσαν το στίγμα τους στο πολυαναμενόμενο επεισόδιο του Makeover.

Το Twitter ξετρελάθηκε με το makeover στο GNTM