ΚΑΡΙΕΡΑ

Live A Legacy Mentoring Program από τη Mastercard: Κατάκτησε την επαγγελματική κορυφή με τη βοήθεια της δικής σου μέντορα

UNSPLASH

Μόλις ολοκλήρωσες τις σπουδές σου και αναρωτιέσαι ποιο πρέπει να είναι το πρώτο βήμα για να κάνεις μια δυναμική είσοδο στην αγορά εργασίας; Είσαι αριστούχος στον τομέα της τεχνολογίας, αλλά νιώθεις ότι ο βαθμός του πτυχίου σου δεν είναι αρκετός για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που συχνά συναντώνται στον κλάδο;

Έχεις μήπως αυτές τις μέρες που νιώθεις πως η προαγωγή που ονειρεύεσαι δεν φαίνεται να πλησιάζει, παρόλο που δίνεις το 100% του εαυτού σου στο γραφείο; Συνεχίζεις να αναρωτιέσαι ποιες προσθήκες θα κάνουν το βιογραφικό σου πιο ανταγωνιστικό;

Εάν βλέπεις τον εαυτό σου σε κάποια από τα παραπάνω ερωτήματα ή απλά δεν γνωρίζεις ποιο είναι το επόμενο βήμα προς την επαγγελματική σου εξέλιξη, να είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι η μόνη που αντιμετωπίζει αυτού του είδους τις προκλήσεις στην αρχή της καριέρας της. Παρ’ όλα αυτά, δεν πρέπει να αφήσεις αυτές τις δυσκολίες αυτές να να εμποδίσουν την πορεία σου.

Αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις; Πως θα σου φαινόταν να έχεις έναν «σύμμαχο»; Μία έμπειρη μέντορα, η οποία έχει βρεθεί στη θέση σου και γνωρίζει πώς να σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτό που αξίζεις; Πού μπορείς να βρεις αυτήν την έμπειρη και αξιόπιστη μέντορα, που θα σε εμπνεύσει; Μέσω του επιτυχημένου Live A Legacy Mentoring Program της Mastercard. Για μια ακόμη χρονιά, η Mastercard σε συνεργασία με το Women On Top δίνει την ευκαιρία σε 50 γυναίκες να διεκδικήσουν εξάμηνες υποτροφίες mentoring, προσφέροντάς τους την ώθηση, τη στήριξη και την ενδυνάμωση που χρειάζονται για να κατακτήσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους!

Με την κατάλληλη καθοδήγηση και εσύ μπορείς να ξεχωρίσεις στον κλάδο της επιλογής σου

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι στην αρχή της επαγγελματικής μας πορείας, όλες αντιμετωπίζαμε ανασφάλειες σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσουμε την επαγγελματική μας ανέλιξη.

Νοιώθαμε έντονες αμφιβολίες ενώ είχαμε υψηλές φιλοδοξίες, χωρίς να ξέρουμε σε ποιον μπορούμε να απευθυνθούμε για συμβουλές και καθοδήγηση. Η έρευνα της Mastercard σε συνεργασία με το Women On Top, «Γυναίκες σε αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών», επιβεβαίωσε αυτήν την πραγματικότητα. Συνεπώς, τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας ώθησαν τη Mastercard να επεκτείνει τις δράσεις της σε αυτόν τον τομέα, προσφέροντας κάθε χρόνο ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη σε νέες γυναίκες που εισέρχονται στην αγορά εργασίας.

Το καθιερωμένο πια Live a Legacy Mentoring Program της Mastercard σε συνεργασία με το Women on Top ξεκινά τον επόμενο μήνα, και μπορείς να δηλώσεις ενδιαφέρον έως και τις 17 Απριλίου, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις εδώ!

Στην αρχή της καριέρας σου, είναι σημαντικό να έχεις μιας έμπειρη μέντορα δίπλα σου. Φαντάσου πόσο πιο σίγουρη θα νιώθεις με τη στήριξη έμπειρων επαγγελματιών, ο που γνωρίζουν πώς να σε καθοδηγήσουν προς την επίτευξη των στόχων σου. Οι μέντορες έχουν την απαραίτητη εμπειρία και την αίσθηση του τι απαιτείται για την επιτυχημένη καριέρα. Έτσι, με μια κατάλληλη μέντορα στο πλευρό σου, είναι ευκολότερο να ορίσεις τους στόχους σου, να αναπτύξεις ηγετικές ικανότητες και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα συναντήσεις.

Μην χάνεις αυτήν τη σπουδαία ευκαιρία!

Η μέντορας που θα σου δείξει το δρόμο για την επαγγελματική επιτυχία σε περιμένει στο Live A Legacy mentoring Program της Mastercard. Δήλωσε συμμετοχή εδώ έως τις 17 Απριλίου και καλωσόρισε την νέα εποχή στον επαγγελματικό στίβο!