ΤΑΙΝΙΕΣ

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep και Matthew Perry σε νέα κωμωδία του Netflix. Αντέχεις;

Invision/AP Jordan Strauss

Αυτό το Netflix έχει βαλθεί να μάς τρελάνει. Τον τελευταίο χρόνο, το επίπεδο έχει ανέβει επικίνδυνα και ίσως είναι ο λόγος που έχεις ξεχάσει ότι έχεις τηλεόραση με κανάλια στο σπίτι.

Δεν θα πω ψέματα. Δεν μου άρεσε πάντα το Netflix. Έβρισκα πολύ συγκεκριμένες σειρές που με ενδιέφεραν και συνήθως κατέληγα να ψάχνω χωρίς να δω κάτι. Τον τελευταίο χρόνο όμως, γυρίζονται ταινίες αποκλειστικά για την πλατφόρμα αυτή, βρίσκεις διάφορα ντοκιμαντέρ και true crime (τα αγαπημένα μου) και σειρές όλων των ειδών. Αλλά και αυτή τη νέα κωμωδία του Netflix που θα προκαλέσει σίγουρα χαμό.

Μένουμε λοιπόν στην κατηγορία ταινίες και μόλις μάθαμε για ένα νέο project που θα έχει μαζεμένους όλους τους αγαπημένους σου. Και δεν μιλάω μεταφορικά. Η κωμωδία “Don’t Look Up” που θα ξεκινήσει γυρίσματα στο τέλος της χρονιάς (fingers crossed), θα έχει την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ.

Το cast στη νέα κωμωδία του Netflix

Μόλις ανακοινώθηκε ότι θα στο Don’t Look Up θα είναι ο Leonardo Dicaprio, η Meryl Streep και ο Timotheé Chalamet. Προηγουμένως, είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι η Jennifer Lawrence, o Matthew Perry, η Cate Blanchett, η Ariana Grande και ο Jonah Hill. Τι γίνεται ρε παιδιά;

Το θέμα της ταινίας

Η ταινία που θα γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τον Adam McKay, ακολουθεί δύο αστρονόμους που ξεκινούν μία περιοδεία για να ενημερώσουν την ανθρωπότητα για έναν αστεροειδή που θα μπορούσε να καταστρέψει τον πλανήτη. Οι άνθρωποι δείχνουν να μην τους πιστεύουν, αν και με όλα αυτά που μάς έχουν βρει το 2020, το ρεαλιστικό σενάριο θα τους έδειχνε να ταμπουρώνονται σε καταφύγια. Τους δύο πρωταγωνιστές θα υποδυθούν μάλλον ο DiCaprio και η Lawrence, αλλά το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα.