ΜΟΥΣΙΚΗ

H Lady Gaga ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου δίσκου. Οι φωτογραφίες του album είναι μοντέρνα τέχνη

Invision/AP Scott Roth

Είχαμε ακούσει εδώ και καιρό ότι η Lady Gaga θα κάνει δυναμική δισκογραφική επιστροφή μετά από χρόνια. Οι θαυμαστές ανησυχούσαν ότι θα υπάρξει καθυστέρηση λόγω του κορονοϊού, όπως συνέβη με όλα. Ευτυχώς, η αναμονή ήταν μικρή και το “Chromatica” είναι μία ανάσα μακριά μας. Αν και πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν απασχολημένη οργανώνοντας την τεράστια συναυλία “One World: Together At Home” με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του κορονοϊού.

«Το ταξίδι συνεχίζεται. Μπορείτε να με ακολουθήσετε επισήμως στο “Chromatica” στις 29 Μαΐου», ανακοίνωσε η Lady Gaga μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. Αν και το album αναμενόταν στις 10 Απριλίου, η πανδημία μας πρόλαβε και έβαλε τα πάντα στον πάγο. «Είναι μία τρομακτική στιγμή για όλους μας και αν και πιστεύω ότι η τέχνη είναι μία από τις μεγαλύτερες πηγές χαράς, δεν νιώθω καλά να κυκλοφορήσω αυτή τη στιγμή τον δίσκο μου», δήλωνε στο τέλος Μαρτίου.

Το καλοκαιρινό tour και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες

Μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας, η Lady Gaga ανακοίνωσε και την περιοδεία Chromatica Ball θα κάνει το καλοκαίρι αν και δεν ξέρουμε από πού πηγάζει τόση σιγουριά, δεδομένου ότι έχουν ακυρωθεί όλα τα καλοκαιρινά δρώμενα.

Αυτό όμως που εντυπωσιάζει περισσότερο από την ανακοίνωση, είναι οι sci-fi φωτογραφίες που το συνοδεύουν. Δεν περιμένεις κάτι λιγότερο από τη Lady Gaga, αλλά εδώ μιλάμε για μοντέρνα τέχνη με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας. Το τραγούδι της “Stupid Love” έχει ήδη κυκλοφορήσει από τον Φεβρουάριο, δίνοντάς μας ένα preview, ενώ μπορείς να παραγγείλεις τον δίσκο. 

Άκου το πρώτο single της Lady Gaga από τον νέο δίσκο