ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μήνυμά της μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Instagram.com/konstantinaspyropoulou

Μετά από 2 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στους δέκτες μας. Έχοντας διατελέσει χρέη παρουσιάστριας για την εκπομπή “My Style Rocks”, η ίδια επανεντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και αναλαμβάνει τα ηνία της εκπομπής «Κάτι Ξαναψήνεται», τη στιγμή που είχε γίνει ευρέως γνωστό πως θα αναλάβει την παρουσίαση του «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, τα σχέδια άλλαξαν τόσο για τον τηλεοπτικό σταθμό, όσο και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία θα αναλάβει τελικά μία εκπομπή τελείως διαφορετικού είδους, πάντα κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην οικογένεια του ΣΚΑΪ

Πιο συγκεκριμένα, η 33χρονη παρουσιάστρια θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκπομπής. Θα είναι αυτή που θα παρουσιάζει τα νόστιμα ραντεβού. Κάθε εβδομάδα, πέντε διαφορετικοί παίκτες θα μας καλωσορίζουν στο σπίτι και την κουζίνα τους, επιδεικνύοντας τις μαγειρικές τους ικανότητες on camera. Ο παίκτης – οικοδεσπότης με την υψηλότερη βαθμολογία κερδίζει το ποσό των 2.500 ευρώ.

Θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά και τον ενθουσιασμό γι’ αυτό το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σχετική φωτογραφία. «Ευγνώμων που ανήκω και πάλι στην οικογένεια του ΣΚΑΪ και που θα τα λέμε καθημερινά στο Κάτι Ξαναψήνεται. It’s a date», έγραψε στην περιγραφή κρατώντας κουτάλες και χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό.

O τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ, μάλιστα, παρουσίασε και το επίσημο trailer της εκπομπής προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή.

Υπενθυμίζουμε πως η εκπομπή «Κάτι Ψήνεται» προβλήθηκε για πρώτη το 2009 μέσα από τη συχνότητα του Alpha όπου και συνεχίστηκε για 8 σεζόν, μέχρι το 2017. Το 2019 προβλήθηκε για μία σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 11 Αυγούστου, ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το “Κάτι Ξαναψήνεται” έρχεται στον ΣΚΑΪ και στρώνει τραπέζι με συνδαιτυμόνες… τη νοστιμιά, το χιούμορ, τις απρόβλεπτες καταστάσεις αλλά και 2.500 ευρώ! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάθε εβδομάδα, μας συστήνει πέντε μοναδικούς χαρακτήρες που μας ανοίγουν το σπίτι και την κουζίνα τους.

Σκοπός τους είναι να εντυπωσιάσουν τους συμπαίκτες τους με το μενού που θα ετοιμάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας. Κάθε μέρα, ο εκάστοτε οικοδεσπότης κάνει τα απαραίτητα ψώνια, μπαίνει στην κουζίνα του και ξεκινάει το μαγείρεμα για να ετοιμάσει ένα μενού τριών πιάτων – ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο. Παράλληλα, οι τηλεθεατές παρακολουθούν τους καλεσμένους να σχολιάζουν το μενού και να προβλέπουν την εξέλιξη της βραδιάς. Στη συνέχεια, ετοιμάζει το τραπέζι και υποδέχεται τους καλεσμένους του.

Η Κωνσταντίνα, παρούσα σε όλη αυτή τη διαδικασία, με τις συμβουλές της και τη βοήθειά της, συντονίζει την προσπάθειά του. Η βραδιά ξεκινά και οι καλεσμένοι σχολιάζουν τι τους άρεσε και τι όχι. Στο τέλος, καλούνται να βαθμολογήσουν τη συνολική προσπάθεια του οικοδεσπότη τους και ο ίδιος, από την πλευρά του, μαντεύει τη βαθμολογία που του έχουν χαρίσει οι συμπαίκτες του. Στο τέλος της εβδομάδας, ο οικοδεσπότης, που έχει συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, κερδίζει τα 2.500 ευρώ!

“Κάτι Ξαναψήνεται”: έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και υπόσχεται “νόστιμες”… αναμετρήσεις!