ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει το Αγρότης Μόνος Ψάχνει και ο Γιώργος Λιανός έκανε τα αποκαλυπτήρια

Instagram.com/konstantinaspyropoulou

Μετά από 11 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, το Αγρότης Μόνος Ψάχνει επιστρέψει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Και ενώ το reality αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οι συζητήσεις γύρω από την παρουσίασή του οργιάζουν. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», δυο ήταν οι παρουσιάστριες που διεκδικούσαν την παρουσίαση της εκπομπής, με το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να είναι το επικρατέστερο. Γεγονός επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια του Survivor που προβλήθηκε την 1η Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών της Καραϊβικής, στο «Πόσο γάτα είσαι;». Κατά τη διάρκεια του εν λόγω τηλεπαιχνιδιού, διάσημοι συνδέθηκαν απευθείας με τον Άγιο Δομίνικο για να βοηθήσουν τους παίκτες να βρουν τη λέξη που τους περιέγραφαν. Ανάμεσά τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που κλήθηκε να βοηθήσει την Καρολίνα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι και επίσημα η παρουσιάστρια του «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»

Ο Γιώργος Λιανός, λοιπόν, καλωσόρισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με έμμεση αναφορά στο Αγρότης Μόνος Ψάχνει. «Πού είσαι Κωνσταντίνα; Ψάχνεις να βρεις χωράφια; Είσαι μια αγρότισσα εσύ», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την ίδια να απαντάει σε εξίσου χαλαρό και άνετο τόνο. «Εεεε; Δεν είμαι;» απάντησε λακωνικά και συνέχισε: «Δεν νομίζω να ξαναερχόμουν στο Survivor. Κάποια πράγματα είναι για μια φορά. Ο κύκλος έκλεισε. Με περιμένουν άλλα πράγματα εμένα», «Έχεις να οργώσεις την Ελλάδα» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός. Κάτι που μάλλον ισχύει κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στο Ευτυχείτε, το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη, της πρώην παίκτριας του Survivor, έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων. Η δημοσιογράφος τόνισε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη αναμένεται να κάνει ένα ραντεβού με τον σταθμό.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ διαψεύστηκε από τον Αλέξη Μίχα, ο οποίος υποστήριξε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η επικρατέστερη παρουσιάστρια. «Έχει κάνει ήδη ραντεβού η Κωνσταντίνα και υπάρχουν κι άλλες δύο παρουσιάστριες με τις οποίες ο ΣΚΑΪ θα συζητήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά. Τα λόγια του επιβεβαιώθηκαν.