ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Κάτια Ταραμπάνκο βγήκε από το νοσοκομείο αλλά δεν επιστρέφει στην παραλία του Survivor

Instagram.com/survivorgreece

Η Κάτια Ταραμπάνκο από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο Survivor και την ομάδα των «Διασήμων» είχε εντυπωσιακές επιδόσεις στα αγωνίσματα κι εξασφάλιζε πόντους για την ομάδα της. Η δύναμή της φαίνεται όμως ότι εξαντλήθηκε καθώς βρέθηκε όχι μία αλλά δύο φορές στο νοσοκομείο. Η τελευταία εισαγωγή της μάλιστα, είχε ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί αποχώρηση στο επεισόδιο του Survivor την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου.

Την επομένη η εκπομπή «Ευτυχείτε» είχε αναφέρει ότι η Κάτια Ταραμπάνκο νοσηλεύεται ακόμα σε κλινική στον Άγιο Δομήνικο, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του Survivor. Ένα αυτοάνοσο νόσημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ την ταλαιπωρεί. H δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, μετέφερε στον «αέρα» της εκπομπής, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου τα νεότερα για την υγεία της Κάτιας Ταραμπάνκο. Παρόλο που η υγεία της καλυτέρευσε, η Κάτια Ταραμπάνκο δεν επιστρέφει στην παραλία του Survivor, τουλάχιστον προς το παρόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» η παραμονή της παίκτριας στο Survivor δεν είναι ακόμα σίγουρη. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν όσο εκείνη βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται οι παίκτες πριν μπουν και αφού βγουν από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Αυτό που μόλις μου ήρθε εμένα σε μήνυμα είναι ότι έχει φύγει η Κάτια από το νοσοκομείο ή ότι φεύγει σε λίγα λεπτά επακριβώς και ότι δεν θα πάει στην παραλία θα πάει στο ξενοδοχείο προς το παρών και αναμένουνε. Δεν λέω ότι θέλει να κάνει οικειοθελής αποχώρηση γιατί εγώ έμαθα ότι όταν έφτασε στο νοσοκομείο η κατάστασή της ήταν πάρα πολύ δύσκολη, δεν ήταν καθόλου ήρεμη και τους έλεγε πως θέλει να φύγει», σημείωσε η Έλενα Πολυκάρπου.

«Επειδή ίσως ακούει και η οικογένειά της να πούμε ότι δεν είναι κάτι τρομερό. Αλλά όταν το αυτοάνοσο ενεργοποιηθεί, εντάξει, οι γιατροί θέλουν το καλύτερο. Και οι άνθρωποι στο Survivor το ίδιο. Και ψυχολογικά της έχουν κοστίσει όλα αυτά. Αλλά μαθαίνω ότι γιατροί θα αποφασίσουν αν φύγει, δεν είναι ότι θέλει η ίδια να φύγει», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε βρεθεί και τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο ωστόσο μόλις ένιωσε καλύτερα εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στο Survivor. Η ίδια μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής λίγο πριν ανακοινωθεί από τον Γιώργο Λιανό το γεγονός ότι χρειάστηκε να μεταφερθεί και πάλι σε κλινική, τόνιζε ότι φοβόταν για την υγεία της και μάλιστα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.