ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κατερίνα Λέχου: Η αποκάλυψη για τα διάσημα μοντέλα που πέρασαν casting για τον ρόλο της στο «Είσαι το ταίρι μου»

Αγγελική Καλαμαρά/24Media

Συνέντευξη στην εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος παραχώρησε πρόσφατα η Κατερίνα Λέχου. Μεταξύ άλλων η Κατερίνα Λέχου αναφέρθηκε στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της καριέρας της, κάνοντας μία αποκάλυψη για τον ρόλο της.

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Λέχου, ο συγκεκριμένος ρόλος, της Βίκυς που υποδύθηκε στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», δεν προοριζόταν αυστηρά για μία ηθοποιό. Όπως είπε η παραγωγή της σειράς έψαχνε για τον ρόλο της, πρόσωπα, όχι μόνο από τον χώρο της υποκριτικής αλλά και από τον χώρο του modelling.

Μάλιστα, όπως είπε η Κατερίνα Λέχου, δύο από τα πρόσωπα που είχαν περάσει από casting για να πάρουν το ρόλο της στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», ήταν δύο πασίγνωστα μοντέλα. Δύο μοντέλα, που έφεραν και το ίδιο μικρό όνομα με τον ρόλο. Πρόκειται φυσικά για τις Βίκυ Καγιά και Βίκυ Κουλιανού.

«Ξέρω ότι τότε στο “Είσαι το ταίρι μου” δεν ψάχνανε μόνο στο χώρο των ηθοποιών αλλά ψάχνανε και μοντέλα. Ήταν αναμενόμενο εφόσον ο ρόλος ήταν ενός μοντέλου. Ξέρω ότι είχαν κοιτάξει πολλές κοπέλες, την Καγιά, την Κουλιανού. Συμβαίνει πολλές φορές και στο εξωτερικό συμβαίνει. Και θεωρώ πως είναι και θέμα συγκυρίας κάποιες φορές», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λέχου. Ο Τάσος Τρύφωνος μάλιστα, σημείωσε ότι η Βίκυ Κουλιανού, δεν μπόρεσε να πει το «Ναι» επειδή είχε προγραμματίσει να βρίσκεται στο θέατρο εκείνη τη σεζόν. Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Η κωμική σειρά προβλήθηκε από το Mega τη σεζόν 2001 – 2002. Το σενάριο είχε γράψει ο Λευτέρης Παπαπέτρου και τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Οι δύο πρωταγωνίστριες της σειράς «Είσαι το ταίρι μου» ήταν η Κατερίνα Λέχου που υποδύθηκε τη Βίκυ και η Βίκυ Σταυροπούλου που υποδύθηκε τη Στέλλα. Υποδύθηκαν δύο Ελληνίδες της διασποράς που γνωρίστηκαν στη Μελβούρνη, που ερωτεύονται και οι δύο τον Νίκο (Αλέκο Συσσοβίτη).

Η σειρά μάς άφησε αξέχαστες ατάκες και αναμνήσεις με πολύ γέλιο. Κι όλα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά αν αντί για την Κατερίνα Λέχου είχαμε δει τη Βίκυ Καγιά ή τη Βίκυ Κουλιανού στην οθόνη μας. «Είναι θέμα συγκυρίας» όπως είπε και η Κατερίνα Λέχου. Και τι όμορφη συγκυρία ήταν αυτή, προσθέτουμε.