ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Έδωσε ραντεβού με το κοινό τον Σεπτέμβριο αλλά δεν διευκρίνισε σε ποιο κανάλι

Instagram.com/katken85

Έπεσε η αυλαία για την εκπομπή «Ευτυχείτε», που παρουσίασε η Κατερίνα Καινούργιου από τη συχνότητα του Open τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Στην τελευταία της εκπομπή για φέτος η παρουσιάστρια εμφανίστηκε συγκινημένη και θέλησε πριν κλείσει τα φώτα στο studio να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους τηλεθεατές.

«Ευχαριστώ εσάς τους τηλεθεατές που ειδικά αυτή τη δύσκολη σεζόν, μας στηρίξατε τόσο πολύ, καθημερινά μπαίναμε στα σπίτια σας και μας δείξατε την αγάπη σας και την υποστήριξή σας. Αυτό εγώ το παίρνω και σαν μια επιβράβευση της δουλειάς μας. Εγώ δεν καρπώνομαι ποτέ προσωπικά τις επιτυχίες. Η επιτυχία αυτής της εκπομπής φέτος ήταν ομαδική», σημείωσε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ίδια ευχαρίστησε τον Θέμη Μάλλη με τον οποίο όπως τόνισε: «Όταν πρωτοξεκινήσαμε η εκπομπή έκανε 2% και 3% και με πολλή προσπάθεια καταφέραμε αυτή τη στιγμή να είμαστε πρώτοι σε ένα κανάλι νεοσύστατο». Να σου θυμίσω ότι ο Θέμης Μάλλης έχει παραιτηθεί από το Open εδώ και κάποιες εβδομάδες ανοίγοντας τον χορό των φημών, για το τηλεοπτικό μέλλον και της Κατερίνας Καινούργιου.

«Η συνεργασία μας τελειώνει εδώ με τον Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με έκανε καλύτερη παρουσιάστρια. Αυτό που έκανες για μένα, ειλικρινά, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», ανέφερε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

H Κατερίνα Καινούργιου δεν ξεχνά το Open και όσους την πίστεψαν

«Τα κανάλια δεν είναι το σήμα, τα κανάλια είναι οι άνθρωποι που εργάζονται γι’ αυτά, αυτοί που είναι κάθε μέρα στο πλατό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιοκτησία του Open που με πίστεψε, με κράτησε τότε από το Epsilon και με εμπιστεύτηκαν, μου έδωσαν τα πάντα και κατά καιρούς τους ανθρώπους της διοίκησης που με στήριξαν πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, δεν ξεχνώ», είπε η παρουσιάστρια και δεν ξέρω αν κι εσύ πιάνεις κάποιο υπονοούμενο, αλλά εμένα αυτός ο αποχαιρετισμός μου φαίνεται σαν οριστικό κλείσιμο ενός κύκλου.

«Πάνω απ’ όλα, το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς. Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβριο. Γεια σας», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν θα επιστρέψει μέσα από την ίδια τηλεοπτική συχνότητα.

Το συμβόλαιο της Κατερίνας Καινούργιου με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, πάντως λήγει τον Ιούνιο του 2022. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων, η μεταγραφή της θεωρείται σχεδόν δεδομένη.