ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου: «Μας κράζουν στο “Love It”;»

Instagram.com/katken85

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. Με αφορμή τις δηλώσεις του Παύλου Γαλακτερού που προβλήθηκαν στην εκπομπή από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην παίκτης του Survivor στο “Love It” η Κατερίνα Καινούργιου απόρησε στον «αέρα»: «Μας κράζουν στο “Love It”;».

Όπως εξήγησε η Κατερίνα Καινούργιου, δέχεται πολλά μηνύματα από το κοινό που την ενημερώνουν ότι στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ, αφήνονται αιχμές για τη δική της εκπομπή. Τα όσα είπε στήριξαν και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Εγώ συμπαθώ και την Ιωάννα πάρα πολύ και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο που τον ξέρω τόσα χρόνια αλλά μου στέλνουν μηνύματα ότι το Love it πετάει συνέχεια σπόντες για την εκπομπή. Και είπα αποκλείεται, αφού έχουμε τόσο καλή σχέση. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Για να είμαστε ξεκάθαροι πάντα λέμε ότι τα αποσπάσματα είναι από την εκπομπή και έχουμε στηρίξει και την Ιωάννα. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα να το πουν ξεκάθαρα» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της, Γρηγόρης Γκουντάρας και Χρύσλα Γεωργακοπούλου τη στήριξαν στην έκκλησή της.

Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ μυρίζομαι μια φρέσκια κόντρα να αρχίζει να σχηματίζεται στην ελληνική showbiz. Ελπίζω να καταλαγιάσει πριν ακόμα φουντώσει. Διαφορετικά θα προστεθεί και αυτή στη λίστα με τις διάσημες κόντρες της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Open πάντως, πάντα καταφέρνει να ξεπερνά τις όποιες παρεξηγήσεις.

«Είναι γελοίο να έχει κάποιος τουπέ στην ελληνική τηλεόραση σήμερα. Οι παρουσιαστές κάνουμε μια δουλειά όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι και επιπλέον μια δουλειά η οποία, όπως έχουν δείξει τα πράγματα, είναι εντελώς παροδική. Όμως, την αγαπάω πολύ. Δεν την υποτιμώ, αντιθέτως την υποστηρίζω ολόψυχα. Είναι δύσκολο να βρίσκεσαι μπροστά από τις κάμερες και να εκτίθεσαι σε καθημερινή βάση. Είναι επίσης πολύ ψυχοφθόρο, αλλά από εκεί και πέρα δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity η Κατερίνα Καινούργιου. Το περιοδικό την είχε χαρακτηρίσει «φύσει ευγενική».

«Έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι όπου η ευγένεια ήταν και είναι το άλφα και το ωμέγα. Έτσι συμπεριφέρομαι σε όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως. Δεν τους διαχωρίζω ούτε αλλάζω τη συμπεριφορά μου ανάλογα με το ποιον έχω απέναντί μου. Δεν κατηγοριοποιώ τους ανθρώπους. Από εκεί και πέρα, εγώ έτσι λειτουργώ και συμπεριφέρομαι και στην επαγγελματική μου ζωή. Όσο για το ύφος και το τουπέ, η ιστορία έχει δείξει ότι παρουσιαστές αυτού του είδους καταλήγουν να τρώνε τα μούτρα τους», πρόσθετε η παρουσιάστρια.