ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι αποκαλύψεις του σεναριογράφου που έβαλαν «φωτιά» στο Twitter

ΕΡΤ

Υπάρχουν spoiler που τα μαθαίνεις τυχαία και σε εκνευρίζουν πολύ, υπάρχουν και στοιχεία που σαν «τυράκια» αφήνουν οι δημιουργοί των αγαπημένων σου σειρών και κάνουν ακόμα μεγαλύτερο το ενδιαφέρον σου γι’ αυτές. Στη δεύτερη κατηγόρια ανήκουν οι αποκαλύψεις που έκανε ο σεναριογράφος της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι στο Twitter μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ΕΡΤ στην πλατφόρμα. Ο Γιάννης Σκαραγκάς μίλησε και το Twitter πήρε «φωτιά».

Λίγο πριν ξεκινήσει το διπλό επεισόδιο της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι, στην ΕΡΤ, το βράδυ της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου, ο Γιάννης Σκαραγκάς έκανε takeover στον λογαριασμό της ΕΡΤ στο Twitter και μοιράστηκε κάποια στοιχεία για το σενάριο της σειράς και τις εξελίξεις σε αυτό, κάνοντας τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς μυστηρίου της ΕΡΤ να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από την οθόνη.

Τα στοιχεία που μοιράστηκε ο σεναριογράφος της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι, είχαν σκοπό να βοηθήσουν τους τηλεθεατές να συνδέσουν τα γεγονότα που έχουν συμβεί ως ώρας στη σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ και να αποκτήσουν μία πιο καθαρή οπτική πάνω στα κομμάτια του παζλ της ιστορίας.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι αποκαλύψεις του σεναριογράφου στο Twitter

«Επειδή κανείς δεν θέλει να του μιλούν την ώρα της προβολής, ξεκινάμε λίγο νωρίτερα τη συνάντησή μας. Είμαι ο Γιάννης Σκαραγκάς, συγγραφέας και σεναριογράφος της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι», έγραψε αρχικά και ξεκίνησε να παραθέτει τα στοιχεία που ήθελε να μάθει το κοινό για τη σειρά που υπογράφει.

«Είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας ορισμένα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να συνδέσετε τα γεγονότα και θα προσφέρουν μία καθαρότερη οπτική στο παζλ της ιστορίας», πρόσθεσε.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν πρόκεται για spoilers. «Μπορώ να δώσω ορισμένες μόνο απαντήσεις, που δεν θα προδώσουν τις ανατροπές της συνέχειας, και μόνο σε ό,τι αφορά το σενάριο, την ιστορία και τους χαρακτήρες. Θα εστιάσουμε και σε κάποιες λεπτομέρειες που έχετε ήδη παρακολουθήσει», τόνισε ο Γιάννης Σκαραγκάς.

Αναλυτικά μέσα από τα tweets του ο σεναριογράφος της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι είπε τα εξής:

«Η Ευαγγελία δεν δανείστηκε για να εξοφλήσει το δάνειό της, όπως ισχυριζόταν. Αντί να πάει τα χρήματα στην τράπεζα, σκόπευε να εξοφλήσει κάποιο άλλο “χρέος”. Θα δούμε ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό, στη συνέχεια.

Η ληστεία δεν έγινε τυχαία στο σπίτι του Νικόλα. Τους έβαλε στο μάτι ο Στράτος. Δούλευε για τον Βανδώρο ως κλητήρας και τον είχε δει να δανείζει τα χρήματα στην Ευαγγελία. Τότε ήταν, που την στοχοποίησε.

Ο Στράτος παρακολουθούσε την Ευαγγελία, και συμπέρανε ότι έκρυψε τα χρήματα στο γειτονικό σπίτι. Γι’ αυτό έκανε και τη “διάρρηξη” δίπλα, πριν τη ληστεία στο σπίτι του Νικόλα.

Μετά τη διάρρηξη και τον ξυλοδαρμό της άτυχης γειτόνισσας, η Ευαγγελία έκρυψε τα χρήματα στην αυλή, κι έχοντας πλέον την ασφάλεια της Αστυνομίας που σφράγισε το σπίτι.

Έχετε ήδη δει τον άνθρωπο, που έμπλεξε οικονομικά την Ευαγγελία. Και δεν έχει να κάνει με το περιβάλλον της συμμορίας.

Ο Μηνάς έχασε κάθε έλεγχο και πυροβόλησε την Ευαγγελία και τη Νάσια, όταν συνειδητοποίησε ότι η μικρή αναγνωρίζει τον συνεργό του, τον Στράτο.

Ο Νικόλας και ο Χριστόφορος βρήκαν τα χρήματα και δεν είπαν την αλήθεια στην Αστυνομία, γιατί ο Χριστόφορος ήθελε να τα χρησιμοποιήσει σαν δόλωμα και να κάνει τους ληστές να ξαναμπούν. Γι’ αυτό και ο Νικόλας απέφυγε να το αποκαλύψει στην Αστυνομία. Όταν λέει ότι δεν έχουν βρει τα χρήματα, είναι επειδή λέει ψέματα.

Με τη διάλυση της συμμορίας, ο Στράτος σχεδίαζε να ξαναμπεί στο σπίτι, βέβαιος ότι θα έβρισκε τα χρήματα. Γι’ αυτό και δεν ξεμπρόστιασε την Βικτώρια και το μυστικό της. Χρειαζόταν συνεργάτη. Όταν αρνήθηκαν και τα τρία μέλη της συμμορίας να τον βοηθήσουν, ο Στράτος αποφάσισε να δράσει μόνος του.

Η Μπετίνα σκότωσε τον Στράτο έξω από το σπίτι του Νικόλα, αλλά η σορός βρέθηκε στο διπλανό άλσος. Προφανώς, δεν τον μετέφερε η Μπετίνα.

Η Ζωή γνώρισε τον Στράτο το βράδυ που τον γνώρισε και η κολλητή της, η Νάσια, όχι νωρίτερα. Η επαφή της μαζί του ξεκίνησε όταν του ζήτησε να αφήσει τη φίλη της ήσυχη.

Αυτό που κρύβει η Ζωή, είναι η σύντομη “φιλία” που αναπτύχθηκε μετά, όσο η φίλη της νοσηλευόταν στην Μ.Ε.Θ.

Ο Παύλος και η Βικτωρία γνωρίζονται από το παρελθόν. Ένωσαν τις δυνάμεις τους, ο καθένας για τους δικούς τους λόγους, έχοντας κοινό στόχο: την εκδίκηση. Θα δούμε παρακάτω με λεπτομέρειες ποιον ή ποιους και γιατί θέλουν να εκδικηθούν.

Μετά τη ληστεία, η Βικτωρία ανέλαβε να εξαφανίσει το κινητό της Ευαγγελίας, που δεν βρέθηκε ποτέ στο σπίτι. Έδωσε το κινητό στον Παύλο, ώστε να παγιδέψει τον Βανδώρο. Όχι επειδή αρκούσε για να τον ενοχοποιήσει για έγκλημα που δεν έκανε.

Ήξερε ότι ο Βανδώρος συνεργάζεται με την Αστυνομία. Ήθελε λοιπόν να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομα του Βανδώρου, ο οποίος θα έχανε γι’ αυτό το λόγο τη θέση του κρυφού πληροφοριοδότη της Αστυνομίας.

Ο Παύλος και τη Βικτώρια δεν είναι φίλοι. Κινδυνεύουν ο ένας από τον άλλο σε περίπτωση που χαλάσει αυτή η κρυφή συμμαχία. Θυμηθείτε το για απόψε.

Ο Παύλος παριστάνει το καρφί του Ίσσαρη και δίνει πληροφορίες για τον Βανδώρο. Με αντάλλαγμα την προστασία του αδελφού του στη φυλακή. Ο Παύλος το έχει παραδεχτεί στον Βανδώρο, κι εκείνος το εκμεταλλεύεται.

Ο Παύλος διατηρεί την ισορροπία του διπλού καρφιού ανάμεσα στους δύο άντρες. Δίνει μεν πληροφορίες στον Ίσσαρη, αλλά μόνο αυτές που θέλει ο Βανδώρος.

Ο Ίσσαρης και ο Βανδώρος αντιπαθούν βαθιά ο ένας τον άλλο. Γιατί ο Ίσσαρης γνωρίζει ότι ο Βανδώρος δουλεύει ως κρυφός πληροφοριοδότης της υπηρεσίας και ψάχνει αφορμή για να τον “κάψει”».

«Σας ευχαριστώ για την αποψινή συνάντηση. Το ιδιαίτερο παζλ της ιστορίας αυτής, φυσικά, δεν εξαντλείται εδώ. Πάντα θα προκύπτουν απορίες και πάντα οι εξηγήσεις θα κρύβονται στις λεπτομέρειες. Αυτός είναι ο κόσμος του Κάνε ότι κοιμάσαι», κατέληξε ο σεναριογράφος της σειράς της ΕΡΤ.