ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

J2US: Εσύ αναγνωρίζεις ποιοι είναι οι διαγωνιζόμενοι από τις παιδικές τους φωτογραφίες;

Ένα από τα λαμπερά, βραδινά shows της ελληνικής τηλεόρασης, το Just the 2 of Us με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, επιστρέφει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20:00 στον Alpha. Οι συζητήσεις και οι υποθέσεις σχετικά με τους παίκτες που θα λάβουν μέρος, έχουν ήδη πάρει φωτιά.

Ποια ζευγάρια, λοιπόν, θα απολαύσουμε στο νέο κύκλο του J2US; Τις απαντήσεις θα τις βρεις παίζοντας το Guess Who, το συναρπαστικό παιχνίδι που θα βρεις στον επίσημο λογαριασμό του show στο Instagram. Στην εν λόγω πλατφόρμα, καθημερινά μέχρι και την ημέρα της πρεμιέρας, θα δημοσιεύονται παιδικές φωτογραφίες των συμμετεχόντων μαζί με ένα αινιγματικό στοιχείο του βιογραφικού τους. Ξεκινάμε:

Guess Who: Μπορείς να μαντέψεις ποιοι είναι αυτοί οι 6 διαγωνιζόμενοι του J2US από τις παιδικές τους φωτογραφίες;

Το αινιγματικό στοιχείο: «Πώς να φανταστώ ότι θα ξεφύγω από τον χώρο της μουσικής; Ήταν αδύνατο γιατί μεγάλωσα από μωρό μέσα σε αυτόν!». Κάποιοι ακόλουθοι μάντεψαν πως πρόκειται για τον Δημήτρη Κόκοτα.

To αινιγματικό στοιχείο: «Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασα σχέδιο μόδας, όμως η ζωή με οδήγησε σε άλλα μονοπάτια….». Εδώ οι followers δυσκολεύτηκαν, με τις «επικρατέστερες» στα σχόλια να είναι οι: Μπάγια Αντωνοπούλου, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και Μαρία Κορινθίου.

Το αινιγματικό στοιχείο: «Όταν τραγουδάω ποντιακά τραγούδια τα συναισθήματά μου είναι πολλά και ανάμεικτα: Χαρά και λύπη μαζί». Η «μαντεψιά» των followers: Γιάννης Ξανθόπουλος.

Το αινιγματικό στοιχείο: «Η οικογένειά μου είχε διαπρέψει στον χώρο της κομμωτικής, όμως εγώ πέρασα σε άλλη “πίστα”». Χρήστος Αντωνιάδης ή Σάββας Πούμπουρας; Ή κανένας από τους 2; Εσύ τι λες;

 

Το αινιγματικό στοιχείo: «Έχω master στην κλινική ψυχολογία, όμως τελικά επαγγελματικά έπαιξα μπάλα σε άλλα “γήπεδα”». Δώρα Παντέλη, εσύ;

Το αινιγματικό στοιχείο: «Γεννήθηκα στη Γερμανία και έφτιαξα το πρώτο μου συγκρότημα όταν ήμουν μόλις 15 ετών!». Το όνομα του Πέτρου Ίμβριου φαίνεται να επικρατεί μέχρι ώρας.

Στον επίσημο λογαριασμό του J2US στο Instagram θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια quiz μέχρι την πρεμιέρα,  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20:00 μέσα από τη συχνότητα του Alpha.