ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ίνα Ταράντου: Τέλος η εκπομπή της από το OPEN

Instagram.com/ inatarantou

Με την αιτιολογία ότι η εκπομπή Εμείς που παρουσίασε η Ίνα Ταράντου στο OPEN «δεν είχε τα προσδοκόμενα αποτελέσματα», διακόπτει τη μετάδοσή της το τηλεοπτικό κανάλι.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του OPEN, ο κύκλος προβολής της ζωντανής καθημερινής εκπομπής Εμείς με την Ίνα Ταράντου, ολοκληρώνεται «την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022».

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εξαίρετη δημοσιογράφο και την αξιόλογη ομάδα της για την άοκνη προσπάθεια, διάθεση και εργασία στο να χτιστεί ένα πρόγραμμα με χαρακτήρα ξεχωριστό, που όμως δεν έτυχε της προσδοκώμενης αποδοχής», αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού για την Ίνα Ταράντου.

Η Ίνα Ταράντου ξεκίνησε την πορεία της στη δημοσιογραφία από «βαθιά νερά». Σε ηλικία 22 ετών κάλυψε τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και τον εμφύλιο πόλεμο του 1991 – 1992, ως πολεμική ανταποκρίτρια του IONIAN TV, όπου εργαζόταν η Κερκυραία δημοσιογράφος.

«Ήταν μία συγκλονιστική περίοδος για ‘μενα. Ήταν το πρώτο μου ντοκιμαντέρ αυτό, το έχω ακόμα σε VHS. Είχα παθιαστεί πάρα πολύ μετά από αυτό. Ίσως, να ήταν και ο πιο βασικός λόγος που έφυγα από την Κέρκυρα γιατί είδα πως ρεπορτάζ τέτοιου είδους και την εξέλιξη που ήθελα να είχα σου τα προσφέρει ένα κανάλι στην Αθήνα», έλεγε για εκείνη την περίοδο της ζωής της στη Δέσποινα Δημά και το LadyLike η δημοσιογράφος.

Την τηλεοπτική σεζόν 2022 – 2023 μετακινήθηκε από την ΕΡΤ όπου παρουσίαζε την εκπομπή Η ζωή αλλιώς, στην τηλεοπτική στέγη του OPEN. «Όταν κάνεις κάτι που είναι πολύ ωραίο και σε γεμίζει, καλό είναι να το κρατάς ψηλά. Ήταν η καλύτερη χρονιά μας. Είπαμε να το σταματήσουμε εδώ στα πολύ ψηλά του και να πάμε σε κάτι άλλο», είχε πει στην εκπομπή Mega Καλημέρα για εκείνη την απόφασή της.

«Φιλόδοξο και το άλλο, ζωντανό που μου έχει λείψει. Θέλω να διαφοροποιηθούμε λίγο, να μην είναι μια αστική εκπομπή που ασχολείται μόνο με την Αθήνα και το σούσουρο για όλα αυτά που γίνονται, να ανοίξει λίγο και να πάει σε όλη την Ελλάδα», σημείωνε στην ίδια συνέντευξη για το νέο project που είχε αναλάβει.