ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αλλάζει ώρα το ”Pop Up” φέρνοντας τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα;

Έχει περάσει κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα από τότε που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε «καλώς ορίσατε» στους τηλεθεατές της εκπομπής Pop Up.

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά έχει μία ιδιαιτερότητα (πληθώρα εκπομπών) οπότε απαιτείται χρόνος από την πλευρά των καναλιών για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπως λέμε Ελένη Μενεγάκη;

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αναφέρει πως οι πρώτες αλλαγές για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έρχονται ήδη καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα αναμενόμενα.

«Ήθελε ο Alpha να κάνει κάτι διαφορετικό στη συγκεκριμένη ζώνη για αυτό και στην ουσία είχε πάει στην αρχή στη Βάσω Λασκαράκη και στη συνέχεια στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όμως, το πείραμα αυτό που έκαναν δεν τους πέτυχε οπότε πίσω Γιάννη τα καράβια.

Την κλασική αγαπημένη συνταγή που είχε η Ελένη, το γυναικείο μαγκαζίνο θα το επαναφέρουν με την Ηλιάνα προκειμένου να ανεβάσουν την τηλεθέαση. Και μάλιστα σκέφτονται να επαναφέρουν τη ζώνη στο 13:00-15:00. Σε μια τελευταία σύσκεψη που έγινε, έγινε εισήγηση να μεταφερθεί όλο το πρόγραμμα νωρίτερα.

Δηλαδή η Σταματίνα να τελειώνει στις 10 και μισή, μετά να παίρνει τη σκυτάλη η Ελεονώρα Μελέτη, γύρω στις 12 να υπάρχει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και στη μία να ξεκινά η εκπομπή της Ηλιάνας. Να ολοκληρώνεται στις 3 για να μην πέφτει πάνω στον Νίκο Μουτσινά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Άνθρωπος που συνεργάζεται πολύ στενά με την Ηλιάνα μου είπε ότι θα γίνουν αλλαγές και θα δούμε να αλλάζουν πρόσωπα και πράγματα. Η θεματολογία έχει ήδη τροποποιηθεί» συμπλήρωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η δυναμική του Νίκου Μουτσινά είναι αδιαμφισβήτητη. Το δεύτερο μισό της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου συμπίπτει με το «Καλό Μεσημεράκι» με αποτέλεσμα η πρώτη να χάνει μεγάλο μερίδιο τηλεθέασης που μετακινείται.
Το Ladylike.gr επικοινώνησε με τον Alpha ο οποίος και διαψεύδει την αλλαγή της ώρας της εκπομπής Pop Up.