ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου- Νίκος Μουτσινάς: Η τηλεθέαση, το μεγάλο λάθος και μία παραδοχή

Νέα πρόσωπα και νέες εκπομπές. Η φετινή τηλεόραση φέρνει αέρα ανανέωσης έστω και με πρόσωπα που ήδη γνωρίζουμε αλλά σε άλλες θέσεις. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εν μέσω θέρους ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το Star και κίνησε για τον Alpha. Από την κριτική επιτροπή του GNTM στην παρουσίαση της δικής της εκπομπής. Και γιατί όχι; Τα δείγματα ήταν ενθαρρυντικά σε ένα ήδη πολύ δομημένο κόνσεπτ. Γιατί όχι και μόνη της;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε στις οθόνες μας τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 13:50 με την εκπομπή ”Pop Up”. Κεφάτη, χαμογελαστή, αγχωμένη. Ακόμα και οι πιο έμπειροι σε κάθε πρεμιέρα έχουν άγχος.

Άνετη μπροστά στις κάμερες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δείχνει (εκ πρώτης) πως πρόκειται για μία πολύ σωστή επιλογή από πλευράς καναλιού. Για να το πούμε και πολύ πιο απλά. Τα λέει και μπορεί να είναι άμεση.

Στην αντίπερα όχθη στον ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς ετοιμαζόταν για την πρεμιέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» παρέα με την Ελένη Φουρέιρα.

Η περασμένη σεζόν ήταν δική του και όποιο πρόγραμμα βρέθηκε στο διάβα του, κάπως σβήστηκε από τον χάρτη.

Δεν θα βάζαμε σε καμία περίπτωση τον Νίκο Μουτσινά σε διαδικασία σύγκρισης. Θα ήταν άδικο και για τον ίδιο και για τον έτερο. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι από μόνος του μία κατηγορία.

Οι δύο εκπομπές δεν ξεκινούν ταυτόχρονα, συμπίπτουν στη δεύτερη ώρα προβολής όμως. Στα νούμερα τηλεθέασης λοιπόν.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Νίκος Μουτσινάς: Η τηλεθέαση της πρεμιέρας

Γενικό Σύνολο

Καλό Μεσημεράκι 19%

Pop Up 9,4%

Δυναμικό Κοινό

Καλό Μεσημεράκι 21,9%

Pop Up 11,8% (15-44 : 14,4 / 18-54 : 12,2)

Ο προγραμματισμός του κάθε καναλιού μπορεί να απογειώσει ή να εξαφανίσει μία εκπομπή, μία σειρά, ένα παιχνίδι. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι καλή.

Ενδεχομένως, δεν θα χρειαζόταν να βρεθεί απέναντι από ένα πρόγραμμα με τεράστια δυναμική. Ήταν η πρεμιέρα και φυσικά δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα αλλά μία πρώτη εικόνα την πήραμε.