ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στην τηλεόραση με το «Ζήσε αλλιώς». Το εύστοχο σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα για το τρέιλερ

ΑΝΤ1

Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στην τηλεόραση. Από τη Δευτέρα 17 Απριλίου και καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1 θα μοιράζεται με τους τηλεθεατές το μότο της ζωής της: Ζήσε αλλιώς.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Αγαπημένη παρουσιάστρια, με εμπειρία, επικοινωνιακό ταλέντο, αμεσότητα, αφοπλιστική ειλικρίνεια και αισιόδοξη ματιά, η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει μετά από 14 χρόνια στην τηλεόραση με μια σύγχρονη εκπομπή στον ΑΝΤ1».

Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στην τηλεόραση με το «Ζήσε αλλιώς»

«Στο Ζήσε αλλιώς, θα αναζητά, θα ρωτά και θα μαθαίνει όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ψυχικής και σωματικής μας υγείας και ευεξίας.

Μέσα από ερωτήματα, έρευνες και συνομιλίες με ειδικούς επιστήμονες, συζητήσεις με το κοινό στο στούντιο, αλλά και μαρτυρίες, προβληματισμούς και συνεντεύξεις γνωστών προσώπων, που θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή, η Σοφία θα δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο για να ζήσουμε αλλιώς.

Η εκπομπή θα κλείνει το μάτι, με αισιοδοξία, σε όσα μας απασχολούν γύρω από την υγεία και την ομορφιά, προτείνοντας απλές και κατανοητές λύσεις, μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές και παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε για να γίνει η ζωή μας καλύτερη».

Η Σοφία Αλιμπέρτη και οι συνεργάτες της

Η Σοφία Αλιμπέρτη δεν θα είναι μόνη της. Μαζί της, ως συμπαρουσιαστής, θα είναι ο χειρουργός-οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες για να αναδεικνύουν μαζί νέους τρόπους αντιμετώπισης ιατρικών θεμάτων.

Ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, Δρ. Κωνσταντίνος Ξένος, θα μοιράζεται καθημερινά χρήσιμες και αποτελεσματικές συμβουλές διατροφής και ευζωίας.

Στην εκπομπή θα συμμετέχει και η Ιωάννα Παλιοσπύρου με μια ξεχωριστή στήλη, στην οποία ανά διαστήματα θα παρουσιάζει θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Το τρέιλερ της εκπομπής

Ένα πρώτο (ολόσωστο) σχόλιο από την Μπέττυ Μαγγίρα

Όλοι είδαμε το τρέιλερ της εκπομπής. Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε ένα πρώτο και πολύ εύστοχο σχόλιο. «Η αλήθεια είναι ότι το τρέιλερ είναι πάρα πολύ απλό. Θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι πιο έξυπνο.

Δεν χρειάζεται πάντα να είναι ακριβά τα τρέιλερ για να είναι καλά. Σίγουρα αν δώσεις λεφτά, το τρέιλερ θα είναι πολύ καλύτερο αλλά μπορεί να υπάρξουν και πιο ευρηματικές, πιο έξυπνες, απλές ιδέες. Θα μπορούσε να γυριστεί σε ένα πλατό ρε παιδί μου, σε ένα λευκό φόντο.

Ξέρεις τι θα ήθελα από τα κανάλια; Είναι σαν να μην έχουνε έμπνευση. Δεν μπορούσαν να σκεφτούν κάτι πιο ευφάνταστο;»