ΣΠΙΤΙ

Η Serena Williams μάς ξεναγεί στην εντυπωσιακή της έπαυλη. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο

ⓒ 2021 Charles Sykes/Associated Press

Καθώς η καραντίνα έχει αναβάλλει αρκετούς προγραμματισμένους αγώνες της Serena Williams, η τενίστρια έχει στη διάθεσή της περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί με την ανακαίνιση της έπαυλής της στη Florida. Μαζί με τη βοήθεια της αδελφής της, Venus, και γνωστής εταιρείας εσωτερικής διακόσμησης, ανακαινίζουν τον χώρο εδώ και τρία χρόνια. Αργά και σταθερά, κάνοντας στοχευμένες επιλογές.

Καθώς, λοιπόν, η έπαυλη της Serena Williams βρίσκεται υπό διαμόρφωση, η ίδια θέλησε να μοιραστεί μαζί μας τον ενθουσιασμό της. Η ίδια μάς ξενάγησε συνοδεία της κάμερας του περιοδικού Architectural Digest, στους αγαπημένους της χώρους. Μέχρι και gallerie σύγχρονης τέχνης έχει. Ναι, ναι. Καλά άκουσες.

Η ιδιωτική gallerie της Serena Williams

Η ξενάγηση ξεκινάει από το αγαπημένο μέρος της Serena Williams, που είναι η gallerie σύγχρονων έργων τέχνης διαφόρων καλλιτεχνών. Επίσης, ο χώρος διαθέτει ένα μεγάλο vintage διάφανο πιάνο και ένα σύγχρονο ενεργειακό τζάκι.

Ως fan της μοντέρνας αισθητικής και άνθρωπος της τέχνης, η Serena Williams μάς έδειξε έναν δικό της πίνακα ζωγραφικής, ο οποίος κοσμεί έναν από τους τοίχους της gallerie. Επίσης, ανάμεσα στα έργα που διαθέτει ο χώρος, υπάρχουν και δυο αγάλματα γυναικών. Τα δυο μαύρα αγάλματα που κάνουν κατακόρυφο, απεικονίζουν ουσιαστικά την ίδια και την αδερφή της. Τα στοιχεία του κάθε αγάλματος συμβολίζουν την ιδιοσυγκρασία της καθεμιάς αντίστοιχα.

 

Τα επαγγελματικά ταξίδια της Serena Williams για αγώνες, δεν της χάρισαν μόνο τρόπαια, αλλά και έμπνευση για το σπίτι της. Μίνιμαλ και μοντέρνο, η έπαυλη με επιρροές ισπανικού μεσογειακού στιλ είναι διακοσμημένη με βάση ξενοδοχεία που επισκεπτόταν η τενίστρια ανά τον κόσμο.

Εκτός από gallerie, η έπαυλη διαθέτει δωμάτιο με όλα τα τρόπαια και αντικείμενα συναισθηματικής αξίας για την ίδια, γυμναστήριο με σάουνα, γραφείο συνεδριάσεων, κάβα κρασιών, πισίνα και αίθουσα καραόκε. Η κουζίνα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό μέρος για την ίδια, ιδίως τώρα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Γι’ αυτό και σχεδιάστηκε υπό την καθοδήγηση του προσωπικού της σεφ.

Η τενίστρια αποφάσισε να μην δημιουργήσει γήπεδο τένις

Προς μεγάλη μας έκπληξη, η Serena δεν διαθέτει γήπεδο τένις, εξηγώντας ότι «θέλει να διαχωρίσει τον προσωπικό της χώρο από τη δουλειά». «Ένα επάγγελμα σαν το τένις, δεν σου δίνει ποτέ χρόνο να χαλαρώσεις. Επομένως, είναι καλό για μένα να μπορώ να μένω κάπου ακίνητη και να μην κάνω τίποτα» ανέφερε η Serena Williams εξηγώντας την απόφασή της.