ΣΕΙΡΕΣ

Sex and the City: Ο Chris Noth είπε επιτέλους το ναι και θα είναι στο reunion. Κλασικός Mr. Big

Getty Images Bobby Bank/WireImage

Ο Chris Noth θα είναι στο μεγάλο reunion “And Just Like That” και η αλήθεια είναι ότι δεν θα αντέχαμε μία ακόμη απουσία.

Ο νέος κύκλος του Sex and The City θα αποτελείται από 8 επεισόδια και οι επιστροφές των βασικών προσώπων (εκτός της Kim Cattrall) είναι δεδομένες. Μέχρι και ο Aidan θα είναι μέρος αυτού του reunion. Το πρόσωπο που μάς είχε στο περίμενε (κλασικός Mr.Big) ήταν ο Chris Noth. Θα είναι τελικά στο μεγάλο reunion; Θα ρίξει κι αυτός άκυρο, εφόσον μέχρι πρότινος δήλωνε ότι είναι απασχολημένος με άλλα projects;

Η ανακοίνωση για την επιστροφή του Mr.Big

Το είχαμε καταλάβει ότι ο Chris Noth σκόπευε να επιστρέψει, όταν είχε απαντήσει σε σχόλιο θαυμαστή στο Instagram υπαινίσσοντας ότι τα δεδομένα αλλάζουν. Και αυτό ακριβώς συνέβη. Ο σύζυγος της Carrie Bradshaw θα βρίσκεται στον κύκλο των 8 επεισοδίων και το επιβεβαίωσε ο δημιουργός Michael Patrick King. «Πώς θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Sex and the City χωρίς τον Mr.Big»; Κι εμείς το ίδιο αναρωτιόμασταν Michael μου.

And Just Like That, οι 3 φίλες από τη Νέα Υόρκη επιστρέφουν μετά από χρόνια και μας δείχνουν πώς εξελίχθηκαν οι ζωές, οι φιλίες και οι γάμοι τους ενώ διανύουν τη δεκαετία των 50. Ξέρουμε ήδη ότι θα δούμε μία σειρά που θα προσαρμοστεί στη σύγχρονη εποχή, ενώ η Sara Ramirez θα είναι ένας σημαντικός non binary ρόλος στο reboot. Περιμένουμε με αγωνία το πρώτο επίσημο trailer και την ανακοίνωση της ημερομηνίας φυσικά.