ΣΕΙΡΕΣ

Η Πεντάμορφη και το Τέρας: Το prequel έρχεται και θα γίνουν αποκαλύψεις

AP Photo ©2021 Christophe Ena

Η Πεντάμορφη και το Τέρας σε live action μάς άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις και η Disney+ είπε να το αξιοποιήσει καταλλήλως.

Αφού η εκδοχή του 2017 μάς έκανε να δούμε τον Γκαστόν με άλλο μάτι, τώρα θα μάθουμε λίγα περισσότερα πράγματα για το παρελθόν του και για τη φιλία με τον εκκεντρικό LeFou. Αυτό όμως που θα σε πείσει είναι το ότι θα τους δούμε να ενσαρκώνονται από τους Luke Evans και Josh Gad. Το cast των πρωταγωνιστών θα ολοκληρώσει η ανερχόμενη Brianna Middleton, στον ρόλο της Tilly, την ετεροθαλή αδερφή του LeFou.

Τι θα δούμε στο prequel με τη ζωή του Γκαστόν;

Πολύ πριν τη γνωριμία της Belle με το Τέρας, η σειρά ακολουθεί την τριμελή παρέα σε ένα απροσδόκητο ταξίδι, έπειτα από μία αποκάλυψη που έρχεται από το παρελθόν της Tilly. Όσο αποκαλύπτονται μυστικά και ξετυλίγονται μεγάλοι κίνδυνοι, παρουσιάζονται νέοι εχθροί αλλά και παλιοί γνώριμοι. «Για όσους αναρωτιούνται πώς ένας αγροίκος σαν τον Γκαστόν και ένας αδέξιος σαν τον LeFou έγιναν τόσο δυνατοί φίλοι, ή πώς μία μάγισσα έφτασε στο σημείο να ρίξει το γνωστό ξόρκι στο Τέρας, η σειρά θα δώσει τις απαντήσεις και θα δημιουργήσει νέες απορίες», τόνισε ο Πρόεδρος και Επικεφαλής του Δημιουργικού της τηλεόρασης της Disney, Gary Marsh. Και αυτό μάς εξάπτει τη φαντασία.

Η ομάδα που εγγυάται την επιτυχία

Ο Luke Evans θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού ενώ η δημιουργία και το σενάριο ανήκει στον επίσης πρωταγωνιστή Josh Gad αλλά και τους Edward Kitsis και Adam Horowitz. Η Liesl Tommy είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που έχει λάβει υποψηφιότητα για Tony στην κατηγορία Σκηνοθεσία Θεατρικής Παράστασης. Και θα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο. Η μουσική ανήκει στον κορυφαίου του είδους Alan Menken και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2022.