ΣΕΙΡΕΣ

Η Nicole Kidman παίζει ξύλο με τη Melissa McCarthy μέσα σε ένα δάσος μπαμπού. Όλα για την πρεμιέρα

Hulu via AP © 2021 Vince Valitutti

Η Melissa McCarthy ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, και αρχικά κανείς δεν κατάλαβε γιατί έπαιζε ξύλο με τη Nicole Kidman, στη μέση ενός δάσους.

Οι δύο συνάδελφοι, Nicole Kidman και Melissa McCarthy, φορούν υπέροχα καλοκαιρινά φορέματα και κάνουν ότι ανταλλάσσουν μπουνιές και κλωτσιές, ενώ τις πιάνουν τα γέλια. Ο λόγος όμως είναι καλός και μάς δίνει ένα preview της σειράς “Nine Perfect Strangers”, στην οποία πρωταγωνιστούν αμέτρητοι stars.

Το βίντεο από τα γυρίσματα

Η Melissa McCarthy ανακοίνωσε την πρεμιέρα στην πλατφόρμα Hulu, μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο που τη δείχνει να παίζει ξύλο (και καλά) με τη συμπρωταγωνίστριά της Nicole Kidman. Η μίνι σειρά Nine Perfect Strangers ξεκίνησε στις 18 Αυγούστου και το trailer είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Η δραματική σειρά με το εντυπωσιακό cast και πρωταγωνίστρια τη Nicole Kidman

Hulu via AP / Vince Valitutti

Η Nicole Kidman είναι η οικοδέσποινα ενός wellness spa and retreat, το οποίο υπόσχεται να σε θεραπεύσει μέσα σε 10 μέρες. Η μυστηριώδης Masha Dmitrichenko και οι ακόλουθοί της, Yao και Delilah δείχνει σίγουρη για τη δουλειά που κάνει, αλλά με ποιο κόστος; Όσο οι πελάτες υποπτεύονται τη συμπεριφορά της, η κατάσταση γίνεται στο Tranquillum House γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη.

Η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα της Liane Moriarty και σκηνοθετήθηκε από τον David E. Kelley. Η αλήθεια είναι ότι το Nine Perfect Strangers δεν έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές μέχρι στιγμής, αλλά το cast είναι ίσως ένας καλός λόγος για να του δώσεις μία ευκαιρία. Η Melissa McCarthy κλέβει τις εντυπώσεις ως συγγραφέας best sellers που νιώθει δυστυχισμένη. Η Nicole Kidman σε πείθει ως ψυχρή, αλλά γαλήνια Ρωσίδα οικοδέσποινα wellness spa. Οι Luke Evans, Regina Hall, Melvin Gregg, Samara Weaving, Bobby Cannavale, Manny Jacinto και Tiffany Boone συμπληρώνουν τους πρωταγωνιστές της σειράς, που έκανε πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου.