ΤΑΙΝΙΕΣ

H Angelina Jolie επιστρέφει ως super heroine, η Salma Hayek συμπρωταγωνιστεί και η Chloé Zhao τις σκηνοθετεί

Η Angelina Jolie είναι σούπερ ηρωίδα στη νέα ταινία της Marvel “Eternals” και η σκηνοθεσία ανήκει στη βραβευμένη με Όσκαρ, Chloé Zhao.

Περιμέναμε πώς και πώς το trailer της νέας Marvel ταινίας, που θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου. Είχαμε ήδη ένα teaser στη διάθεσή μας από τον περασμένο Μάιο, αλλά το εντυπωσιακό cast αποδεικνύει ότι είναι ο βασικός λόγος για να δεις το “Eternals”. Και κυρίως η Angelina Jolie.

Οι Eternals είναι μία φυλή αθάνατων εξωγήινων, που ζει στη Γη κρυφά εδώ και χιλιάδες χρόνια και διαθέτει αμέτρητες δυνάμεις και ικανότητες. Μεταξύ αυτών, η ικανότητα να πετάς και να έχεις τεράστια σωματική δύναμη. Η ταινία ακολουθεί 10 ήρωες: τη Sersi (Gemma Chan), τον Ikaris (Richard Madden), τον Kingo (Kumail Nanjiani), τη Sprite (Lia McHugh), τον Phastos (Brian Tyree Henry), τη Makkari (Lauren Ridloff), τον Druig (Barry Keoghan), τον Gilgamesh (Don Lee), την Ajak (Salma Hayek) και τη Thena (Angelina Jolie). Ο Kit Harrington υποδύεται τον θνητό Dane Whitman.

To εντυπωσιακό trailer των Eternals

Το νέο trailer δείχνει την επανένωση των Eternals προκειμένου να βοηθήσουν τους ανθρώπους. Ο Thanos αφάνισε τον μισό πληθυσμό πριν 5 χρόνια και ο Dane αναρωτιέται γιατί δεν προσπάθησαν να τον εμποδίσουν. Και τώρα είναι η ώρα να επανορθώσουν.

 

Η νέα ταινία της Marvel είναι γυναικεία υπόθεση. Και η Angelina Jolie ξανθιά

Αν και η Angelina Jolie εμφανίζεται προς το τέλος του trailer, η εικόνα της (με ξανθά μαλλιά) είναι, όπως πάντα, εντυπωσιακή. Το ίδιο ισχύει και για την, ακριβοθώρητη πια, Salma Hayek. Πίσω από αυτές τις γυναίκες βρίσκεται η σπουδαία Chloe Zhao, η πρώτη Ασιάτισσα γυναίκα που πήρε Όσκαρ Σκηνοθεσίας για το Nomadland. «Ήταν πολύ εντυπωσιακό να βλέπω όλο το cast μου σε μία επική σκηνή πάνω σε βράχια, να φορούν οι ηθοποιοί τα κοστούμια τους, ο άνεμος να φυσά και να ακούγεται όπερα από τα ηχεία», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.