ΣΠΙΤΙ

Η Ναταλία Δραγούμη μας δείχνει το εξοχικό της που είναι σαν βγαλμένο από το Architectural Digest

NDP Photo Agency

Η εξοχική κατοικία που διατηρεί η Ναταλία Δραγούμη και η οικογένεια της στην Αττική, είναι τουλάχιστον ιδιαίτερη. Τον σχεδιασμό της υπέγραψε ο σύζυγος της ηθοποιού, ο αρχιτέκτονας Έντι Ρόμπερτς. Ο συνδυασμός του design και της λειτουργικότητας είναι εμφανής σε κάθε σημείο του εξοχικού.

Η Ναταλία Δραγούμη άνοιξε τις πόρτες της εξοχικής κατοικίας της στην εκπομπή του Alpha “Happy Day“. Η ηθοποιός που ετοιμάζεται για καλοκαιρινή περιοδεία με την παράσταση «Ο φίλος δαγκώνει», ξενάγησε τη δημοσιογράφο της εκπομπής στο λιτό σαλόνι με τις μεγάλες τζαμαρίες, τα υπνοδωμάτια και την κουζίνα του σπιτιού και τις έδειξε τις κεραμικές δημιουργίες της αδερφής της που κοσμούν το σπίτι. Παράλληλα έδειξε στην κάμερα τον υπαίθριο νεροχύτη της αλλά και το υπαίθριο ντουζ, στο οποίο απολαμβάνει το ζεστό νερό κάτω από τα αστέρια.

Οι καλαίσθητοι χώροι του σπιτιού είναι σε πλήρη αρμονία με το καταπράσινο τοπίο που εκτείνεται γύρω από το σπίτι. Παράλληλα το εξωτερικό καθιστικό και τραπεζαρία, είναι και εκείνα όπως το σαλόνι σε γήινα, απαλά χρώματα.

Η Ναταλία Δραγούμη και η οικογένειά της βρίσκουν τον δικό τους παράδεισο στο εξοχικό τους

Όπως είπε η Ναταλία Δραγούμη το εξοχικό της στην Αττική είναι το κατάλληλο καταφύγιο για την οικογένειά της το καλοκαίρι. «Είναι στην Αττική οπότε εμείς μπορούμε να πηγαίνουμε στις δουλειές μας και τα παιδιά να κάνουν διακοπές» σημείωσε. Η ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της Έντι Ρόμπερτς, τον 15 ετών Φίλιππο και την 17χρονη Κλειώ.

«Υπήρξαν δυσκολίες στην σχέση μας, αλλά δεν ήταν τόσο σοβαρές ώστε να χωρίσουμε. Αν έφτανα σε αυτό το σημείο θα χώριζα. Δεν θα κρατούσα έναν γάμο, μόνο και μόνο επειδή μου αρέσει να έχω οικογένεια», είχε πει χαρακτηριστικά για τη σχέση της με τον αρχιτέκτονα.

Ο Έντι Ρόμπερτς και η Ναταλία Δραγούμη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στον 9ο μήνα της πρώτης της εγκυμοσύνης, ενώ διευκρίνισε πως δεν θυμάται την ημερομηνία του γάμου τους. Αντί για βέρες οι δυο τους έχουν κάνει τατουάζ στα δάχτυλά τους, ο ένας για τον άλλο. Όπως είπε η Ναταλία Δραγούμη στην εκπομπή “The 2Night Show”, το επάγγελμα του αρχιτέκτονα είναι ένα που άνετα μπορεί να συνυπάρξει με αυτό ενός καλλιτέχνη, καθώς έχουν πολλά κοινά.