CELEBRITIES

H Ναταλία Δραγούμη ξύπνησε μνήμες με μια ατάκα για το +Soda και αποκάλυψε τα σκληρά λόγια των παιδιών της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» και παρουσιάστρια της εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε ναι», μίλησε για τη ζωή της, το επώνυμό της που δεν το ένιωσε ποτέ βαρύ, τις γυμνές φωτογραφίες της που υπάρχουν ακόμα στο διαδίκτυο και τη δυσκολεύουν να γκουγκλάρει το όνομά της, και τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Έντι Ρόμπερτς, σε ένα ιστορικό club της Αθήνας.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός, Ναταλία Δραγούμη κατάγεται από την ιστορική οικογένεια των Δραγούμηδων που κρατάει από το μέλος της Φιλικής εταιρείας Μάρκο Δραγούμη, πατέρα του Ίωνα. Η πρώτη Ναταλία Δραγούμη της οικογένειας, ήταν σύζυγος του Παύλου Μελά, κόρη του παλαιού πρωθυπουργού Στέφανου Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη δεν ένιωσε ποτέ το επίθετο της βαρύ

«Δεν θεωρώ ότι έχω τόσο μεγάλη ευθύνη. Δεν με μεγάλωσαν λέγοντας μου “πρόσεχε γιατί είσαι της οικογένειας Δραγούμη”. Καταρχάς δεν είναι ένα επίθετο που αφορά στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Κατά δεύτερον έχω πολλούς συγγενείς με αυτό το επίθετο και όλοι είναι γνωστοί θετικά», σημείωσε η Ναταλία Δραγούμη.

«Αλλά δεν μου το πέρασε ποτέ αυτό και ο πατέρας μου. Επειδή και εκείνος έκανε τη δική του επανάσταση. Οι δικοί του γονείς ήθελαν να ασχοληθεί με τα νομικά και εκείνος έγινε μουσικολόγος. Και μάλιστα μουσικολόγος, ο οποίος ηχογραφεί στο τάδε βουνό την τελευταία γριούλα που λέει ένα νανούρισμα που αν πεθάνει εκείνη, δεν θα καταγραφεί ποτέ. Οπότε καταλαβαίνεις ότι η ζωή του δεν ήταν στα σαλόνια, είχε μια άλλη αντιμετώπιση της ζωής. Αυτό μου το πέρασε και εμένα. Μου είχε πει χαρακτηριστικά ό,τι θέλεις να γίνεις ακόμη και σκουπιδιάρα εγώ μαζί σου» είπε η Ναταλία Δραγούμη. «Φυσικά με βοήθησε, δεν μου στάθηκε εμπόδιο. Είχα αρχικά πάντα μια θετική αντιμετώπιση αλλά δεν βασίστηκα σ’ αυτό, είμαι σκυλί στη δουλειά», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Το +Soda, ο Έντι και το Twitter

Η Ναταλία Δραγούμη είναι 20 χρόνια με τον σύζυγό της, Έντι, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Κλειώ και τον Φίλιππο 17 και 15 ετών σήμερα. Όπως σημείωσε η Ναταλία Δραγούμη έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στον 9ο μήνα της πρώτης της εγκυμοσύνης, ενώ διευκρίνισε πως δεν θυμάται την ημερομηνία του γάμου τους. Αντί για βέρες οι δυο τους έχουν κάνει τατουάζ στα δάχτυλά τους, ο ένας για τον άλλο. Ο Έντι Ρόμπερτς είναι αρχιτέκτονας και όπως είπε η Ναταλία Δραγούμη, έχει ανακαλύψει ότι είναι ένα επάγγελμα το οποίο άνετα μπορεί να συνυπάρξει με αυτό ενός καλλιτέχνη, καθώς έχουν πολλά κοινά.

Η γνωριμία τους έγινε στο +Soda, μέσω ενός κοινού γνωστού μετά από μία συναυλία των Faithless που είχαν παρακολουθήσει κι από εκεί γεννήθηκαν όλα. Η αποκάλυψή της για τη γνωριμία τους, σχολιάστηκε στο Twitter καθώς ξύπνησε μνήμες νοσταλγικές. Και απορίες.

Τα σκληρά λόγια των παιδιών της

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για δύο στιγμές που τα λόγια της κόρης της, την έκαναν να νιώσει άσχημα. Η Ναταλία Δραγούμη τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Μου είχε πει η κόρη μου δύο πράγματα, πολύ μικρή όμως. Είχε πει ότι πρώτον δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί θέλει να είναι περισσότερο με τα παιδιά της. Είχε συνδυάσει το ηθοποιός με την απουσία. Και είχε πει επίσης πως δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί “δεν θέλω να γκουγκλάρω το όνομά μου και να με βλέπω γυμνή”. Ήταν πολύ σκληρά και τα δύο».

Η ίδια προσπάθησε να βρει έναν τρόπο να πάψουν να εμφανίζονται οι γυμνές της φωτογραφίες στο ίντερνετ όπως διευκρίνισε. «Κοίταξα να δω αν υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται αυτές οι φωτογραφίες. Είναι σχεδόν υποκλοπή γιατί πολύ συχνά γίνεται αυτό στη δουλειά μας και είναι παράνομο. Υπάρχει μέσα σε μια ταινία μια ερωτική σκηνή και κάποιος την απομονώνει και την βγάζει μόνη της. Υπάρχουν sites που έλεγαν πληρώστε για να δείτε γυμνούς τους ηθοποιούς ξεκινούσε το βίντεο με την ερωτική σου σκηνή από την τηλεόραση ή τον κινηματογράφο και έπειτα περνούσε σε σκληρό πορνό άλλων γυναικών. Το διαδίκτυο έχει πολλά καλά γενικά, αλλά έχει κι αυτά. Έχει γίνει και δίκη και έχουμε κερδίσει πολλοί ηθοποιοί μαζί με τον Διόνυσο και τα δικαιώματα των ηθοποιών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Της το εξήγησα τότε γιατί ήταν μικρούλα και δεν έχει τέτοια θέματα πια. Πέρσι που έκανα ένα επεισόδιο στο “Ου φονεύσεις” τους το είπα από πριν ότι είναι μια σειρά που μπορεί να έχει και βία και σεξ και φόνους και κάποιο γυμνό. Για να είναι προετοιμασμένα μην τους πει κάποιος κάτι. Κι επειδή ήταν μεγάλα πια μου είπαν “Έλα ρε μαμά τώρα τι μας λες; Ας τολμήσει να μας πει κάποιος κάτι;”», συμπλήρωσε η Ναταλία Δραγούμη.