ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Νάντια Μπουλέ επιστρέφει στην τηλεόραση και αναλαμβάνει εκπομπή

Instagram.com/nadiaboule

Η τηλεοπτική επιστροφή της Νάντιας Μπουλέ δεν άργησε να έρθει. Η ηθοποιός που έκανε ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά δρώμενα λόγω της εγκυμοσύνης της, κάνει δυναμικό comeback. Αυτήν τη φορά, η επιστροφή της αφορά τη θέση της παρουσιάστριας και όχι τη συμμετοχή της σε σειρά ως ηθοποιός. Υπενθυμίζουμε ότι τη φετινή σεζόν, ήταν πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha, «Αγγελική», η οποία άλλαξε σενάριο λόγω της εγκυμοσύνης της. «Στην Αγγελική θα δούμε την Τζένη εγκυμονούσα. Θα μπει μέσα στην ιστορία όλη αυτή η εξέλιξη, γιατί θα αρχίσει να μην μπορεί το πράγμα να κρυφτεί. Οπότε οι σεναριογράφοι μας θα το εντάξουν στο ρόλο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην εκπομπή “Pop Up”.

Η Νάντια Μπουλέ, λοιπόν, μετά από 7 χρόνια επιστρέφει στην παρουσίαση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso. Σε έναν ρόλο που έχει δοκιμαστεί ξανά στο παρελθόν με πιο πρόσφατη να είναι η εκπομπή Elatte, το τηλεπαιχνίδι “Black Out” και το reality “The Biggest Game Show in the World”. Όλες, εκπομπές του ANT1.

Η Νάντια Μπουλέ αναλαμβάνει τα ινία της εκπομπής “Dot”

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η ηθοποιός αναλαμβάνει τα ηνία της εκπομπής “Dot” του ΣΚΑΪ και παίρνει τη σκυτάλη από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στο πλευρό της Νάντιας Μπουλέ, ως συμπαρουσιαστής, θα στέκεται ο Μίνως Θεοχάρης. Η Νάντια Μπουλέ και ο τελευταίος κρίθηκαν ιδανικό δίδυμο για τη συγκεκριμένη εκπομπή, αφενός επειδή οι δυο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και έχουν χημεία και αφετέρου είναι δυο πρόσωπα αγαπητά στο τηλεοπτικό κοινό.

Η νέα εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου

Υπενθυμίζουμε πως η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση τεσσάρων σεζόν με την εκπομπή “Dot”, παίρνουν τηλεοπτικό διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ και μετακομίζουν στην ΕΡΤ με την εκπομπή “Studio 4”.

Η εκπομπή θα είναι καθημερινή, ψυχαγωγικής φύσεως, με τη σκαλέτα της να περιλαμβάνει ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με καλεσμένους που απασχολούν την επικαιρότητα, χρηστικά θέματα σε βίντεο και μαγειρική. Το τελευταίο section θα είναι μαγνητοσκοπημένο καθώς το στούντιο δεν διαθέτει λειτουργική κουζίνα. Το μουσικό κομμάτι, επίσης δεν θα υπάρχει στην εκπομπή. Δηλαδή δεν θα πραγματοποιούνται live ερμηνείες από καλεσμένους τραγουδιστές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου.